ΕΠΣ ΚΙΛΚΙΣ. Προβληματισμοί για την επανέναρξη των αγώνων . Μιλήσαμε με τον Γενικό Γραμματέα Κώστα Πάταρα .






S.N.K. :  Χριστός Ανέστη , Χρόνια Πολλά .
Κ. Πάταρας : Αληθώς Ανέστη .
S.N.K. : Κύριε Πάταρα  Είναι δύσκολο να πούμε πότε θα ξεκινήσουν οι αθλητικές δραστηριότητες καθώς ζούμε πρωτοφανείς καταστάσεις παρ΄ όλα αυτά θα θέλαμε να κάνουμε μια κουβέντα με αισιοδοξία για το αύριο .  Ποια είναι η προσωπική σας άποψη και εκτίμηση της κατάστασης ;
Κ. Πάταρας : Οι αθλητικές δραστηριότητες της Ε.Π.Σ.Κιλκίς , θα εξαρτηθούν από δύο παράγοντες .
Πρώτον την άρση των περιοριστικών μέτρων για τις αθλητικές δραστηριότητες σε όλη την επικράτεια .
Και δεύτερον η απόφαση που θα πάρει η διοργανώτρια αρχή μας η Ε.Π.Ο. για όλες τις ενώσεις .

S.N.K : Ως μέλος στην Επιτροπή Ιδιότητας  Ποδοσφαιριστή της Ε.Π.Ο. μέσα από τις συζητήσεις που κάνετε  , πόσο αισιόδοξοι είναι να τελειώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η  φετινή σεζόν;
Κ. Πάταρας :  Σε επικοινωνία με προέδρους από όλη την Ελλάδα οι προθέσεις είναι περίπου ίδιες για όλους , περιμένουν τις παραπάνω εισηγήσεις  .
Υπάρχουν όμως μερικές ιδιαιτερότητες σε κάποιες ενώσεις μετά από μια κεντρική απόφαση .
Η ανάδειξη για παράδειγμα των πρωταθλητών αν ΔΕΝ διεξαχθούν τελικά οι εν απομείναντες αγωνιστικές , θα υπάρχουν στοιχεία αδικίας όταν οι βαθμολογικές διαφορές είναι πολύ μικρές μεταξύ των ομάδων που το διεκδικούν .
Για το λόγο αυτό θα γίνουν προσπάθειες από κάθε ένωση να αμβλυνθούν αυτές οι αδικίες .

S.N.K :  Θα θέλαμε να μας πείτε αν υπάρχει πλάνο της Ένωσης την επόμενη ημέρα ή όλα θα εξαρτηθούν από το τι θα αποφασίσει η ΕΠΟ ;
Έχουν  σίγουρα έρθει  επαφή σωματεία μαζί σας , θα σας έχουν εκφράσει την γνώμη τους , πόσο θα παίξουν ρόλο στις αποφάσεις της Ένωσης ;

Κ. Πάταρας :  Η Ε.Π.Σ. Κιλκίς είναι έτοιμη  και έχει λύσεις σε περίπτωση που δοθεί το πράσινο φως για την επανεκκίνηση , αλλά το βέβαιο είναι ότι θα γίνουν κάποιες συζητήσεις με τους εκπροσώπους των άμεσα ενδιαφερόμενων σωματείων πριν παρθούν οι όποιες αποφάσεις , που θα είναι λογικές και πραγματοποιήσιμες .
Οι παράγοντες των σωματείων οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές εκφράζουν την ανησυχία , τους προβληματισμούς και τους δισταγμούς για την ολοκλήρωση των διοργανώσεων στις επαφές τους με ανθρώπους της Ε.Π.Σ.
Αυτό που προέχει είναι να τελειώσει αυτή η δοκιμασία για όλους μας , ώστε να επανέλθουμε πιο δυνατοί και αισιόδοξοι .

S.N.K : Πόσο θα επηρεαστεί το αύριο ( μελλοντικά )  το ποδόσφαιρο του Νομού;
Κ. Πάταρας :  Σε ότι αφορά την προσεχή αγωνιστική περίοδο , θα πρέπει όλοι να αναθεωρήσουμε τον τρόπο λειτουργίας μας .
 Οι παράγοντες να μειώσουν τις προσφορές και παροχές προς τους ερασιτέχνες αθλητές τους , οι ποδοσφαιριστές  να μειώσουν τις απαιτήσεις από τα σωματεία .
Και εμείς ως Διοίκηση του Ερασιτεχνικού Αθλητισμού να προχωρήσουμε σε μειώσεις ( συμμετοχής , διαιτησίας , διοικητικά πρόστιμα ) .

Χρόνια Πολλά  Χριστός Ανέστη
Με υγεία και αισιοδοξία για τα δύσκολα που θα έρθουνε .
Κώστας Πάταρας    Γεν. Γραμ. Ε.Π.Σ. Κιλκίς .


Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη