Δηλώσεις και Ευχές των Προπονητών για την νέα σεζόν . ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ '' Μπάμπης Καλόνικος '' .

 


ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ  Μπάμπης Καλόνικος .

Στην Αξιούπολη καλλιεργούμε το αθλητικό πνεύμα και  το ποδόσφαιρο.

Την φετινή χρονιά μου δόθηκε η ευκαιρία από τους ανθρώπους της Αξιούπολης να αναλάβω ως προπονητής την ιστορική ομάδα του Εθνικού.

Παρόλο που την περασμένη χρονιά παρακολούθησα τα σεμινάρια της σχολής προπονητών και σκόπευα να ασχοληθώ με την προπονητική μόλις σταματούσα την καριέρα μου ,η πρόταση αυτή με ξάφνιασε καθώς μέχρι και πριν 5 μήνες αγωνιζόμουν ως ποδοσφαιριστής , αλλά ταυτόχρονα με χαροποίησε ιδιαίτερα. Καθώς η ομάδα που ξεκίνησα την ποδοσφαιρική μου καριέρα είναι και αυτή που θα ξεκινήσω αυτή του προπονητή.

Το πλάνο που μου παρουσίασαν το Δ.Σ. του Εθνικού ήταν ιδιαίτερα ελκυστικό και με έκανε να αποδεχτώ άμεσα αυτήν την πρόκληση. Εκτός του ότι ο Εθνικός είναι διαχρονικά μια από τις ιστορικότερες ομάδες του Νομού και είναι τιμή για κάθε έναν να ανήκει στη δύναμη αυτού του σωματείου , παρέχει στον προπονητή πολύ καλές συνθήκες εργασίας , άριστες αθλητικές εγκαταστάσεις όπως είναι αυτή του σταδίου Αξιούπολης και φυσικά τον απαραίτητο υλικοτεχνικό εξοπλισμό. Σε συνδυασμό με μια ισχυρή διοίκηση όπως η φετινή η οποία αποτελείται από ανθρώπους που πραγματικά αγαπούν τον Εθνικό και έχουν προσφέρει κατά το παρελθόν ως ποδοσφαιριστές και παράγοντες και κάνουν το καλύτερο και φέτος για τον σύλλογο.

 Σκοπός της ομάδας φέτος ο οποίος είναι και αυτός που θεσαμε εξ ‘αρχής με την διοίκηση , ήταν η ταυτόχρονη διοικητική και αγωνιστική αναδιοργάνωση του συλλόγου.

Κάναμε πολλά βήματα μέχρι σήμερα και  έχουμε ακόμα πολύ δρόμο , ωστόσο είμαι σίγουρος ότι προχωράμε σε στέρεες βάσεις.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι που είναι και η δουλειά μου , θέσαμε ως στόχο η ομάδα να έχει βάση και κορμό τους Αξιουπολίτες ποδοσφαιριστές , οι οποίοι και αυτοί με τη σειρά τους κάνουν το καλύτερο και τους ευχαριστώ για την προσπάθεια τους.

Στα πλαίσια της ενίσχυσης του συλλόγου αποκτήσαμε επιπλέον ποδοσφαιριστές , που ωστόσο θα βοηθήσουν με την εμπειρία τους άμεσα την ομάδα και ελπίζουμε με τη σειρά τους και αυτοί να αγαπήσουν τον Εθνικό .

Το ροστερ πλέον αποτελείται από ένα ποσοστό άνω του 70% Αξιουπολιτών ποδοσφαιριστών και αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα , καθώς μην ξεχνάνε ότι και εγώ κατάγομαι από την Αξιούπολη και αγαπάω τον Εθνικό.

Βασικός σκοπός μας είναι η καλλιέργεια στην ομάδα μας του αθλητικού πνεύματος και του σεβασμού, με όχημα το ποδόσφαιρο, το άθλημα που αγαπάμε.

Στόχος φέτος είναι η επιστροφή και η άνοδος στην Α1 Ε.Π.Σ.Κ. , κάτι το οποίο προκύπτει απλά και μόνο από το όνομα και την ιστορία του συλλόγου , αλλά και από τις κινήσεις που κάναμε με τη ταυτόχρονη συστηματική δουλειά που πραγματοποιείται.

Με σεβασμό στην ιστορία του Εθνικού και καθώς η όρεξη και το μεράκι δε λείπει από κανέναν που συμμετέχει φέτος στην προσπάθεια μας , ελπίζω η φετινή -δύσκολη- χρονιά και λόγω των ιδιαίτερων συνθήκων που επικρατούν με την πανδημία, να πέτυχουμε τους στόχους που θέσαμε με την διοίκηση και να είναι από τις πλέον επιτυχημένες του συλλόγου στην μακρόχρονη ιστορία του και εφαλτήριο για την νέα εποχή του συλλόγου.

Μια χρονιά που θα φέρει τον Εθνικό εκεί που ανήκει και θα "ζεστάνει" και πάλι τον πολυάριθμο κόσμο του.

Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγειά σ ‘όλους τους συμμετέχοντες στις διοργανώσεις της ΕΠΣΚ.


 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη