Δηλώσεις και Ευχές των Προπονητών για την νέα σεζόν . Α.Ε. ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ '' Μίλτος Γεωργιάδης '' .

 


Α.Ε. ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ   Μίλτος Γεωργιάδης .

Με την ευκαιρία της έναρξης του νέου πρωταθλήματος 2020-21, θέλω να ευχηθώ, στο συμβούλιο της Ε.Π.Σ. Κιλκίς, τους παράγοντες των ομάδων, διαιτητές, προπονητές, παίκτες και φίλαθλο κόσμο, υγειά και καλή ποδοσφαιρική χρονιά.

Μία ιδιαίτερη χρονιά, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, που απαιτεί από όλους τους ανωτέρω, ιδιαίτερη προσοχή και μη εφησυχασμό για την πρόληψη της εξάπλωσης του.

Από τον Μάρτιο του 2020 ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις και για αυτό η Ε.Π.Σ.Κιλκίς επιβάλλεται να σταθεί δίπλα στις ομάδες για να μπορέσουν να ανταποκριθούν στο πρωτάθλημα.

Οι παράγοντες των ομάδων να έχουν μεγάλη δύναμη και πολύ κουράγιο, αφού καταναλώνουν υπερβολικό προσωπικό χρόνο και χρήματα για να διατηρηθούν οι σύλλογοι.

Οι διαιτητές να καταβάλουν το μέγιστο σε κάθε αγώνα, για να, αν όχι να εκλείψουν, τουλάχιστον να ελαχιστοποιηθούν τα παράπονα. Στους συναδέλφους μου προπονητές εύχομαι κάθε ατομική και συλλογική επιτυχία, χωρίς όμως να θυσιάζουν τις αρχές του  ‘’ ευ αγωνίζεσθαι ’’.

Στους παίκτες των ομάδων, επιθυμία μου είναι, να μην υπάρξει ούτε ένας τραυματισμός και να προσφέρουν όμορφο θέαμα. Τέλος, δεν νοείται ποδόσφαιρο δίχως φιλάθλους, και απαίτηση όλων είναι, η επιστροφή τους στα γήπεδα για να δίνουν ώθηση στην ομάδα που υποστηρίζουν, δίχως ακρότητες, με όλα τα μέτρα για την πρόληψη της πανδημίας.

Δεν, θα μπορούσα να ξεχάσω, με αφορμή το νέο Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Κιλκίς, να ευχαριστήσω τον κύριο ΔΑΜΝΙΑΝΙΔΗ Χαράλαμπο για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο του Νομού Κιλκίς ως πρόεδρος, ευχή μου είναι να παραμείνει από όποιο πόστο επιθυμεί, γιατί τέτοιοι άνθρωποι, απαραίτητο είναι, να υπάρχουν στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Το ποδόσφαιρο του Νομού Κιλκίς έχει κάνει άλματα τα τελευταία χρόνια στον τομέα των τμημάτων υποδομής των συλλόγων και εκεί θα πρέπει να δοθεί η μεγαλύτερη έμφαση, γιατί δεν θα μπορούσε να αμφισβητήσει κανείς, είναι το καλύτερο μέλλον, για έναν ποιοτικότερο αθλητισμό.

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Χρήστος-Μίλτος Προπονητής Α.Ε. Πολυκάστρου .



Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη