Νίκος Μαβίδης ( Προπονητής Πάϊκου ): Υπομονή και ηρεμία - Χρειάζεται κανονική προετοιμασία για επανεκκίνηση .

 

S.N.K. : Καλησπέρα κύριε Μαβίδη και καλή χρονιά  με υγεία να έχουμε .

Ν. Μαβίδης :  Καλησπέρα , χρόνια πολλά και καλή χρονιά με υγεία σε εσάς και όλους τους ποδοσφαιριστές, προπονητές, παράγοντες, φιλάθλους και στην ΕΠΣ Κιλκίς.

 S.N.K. :  Αυτή την στιγμή δεν ακούγεται κάτι για την επανέναρξη των ερασιτεχνικών πιστεύεται ότι αυτό πρέπει να γίνει σύντομα ;  καθώς υπάρχουν φωνές ανά το πανελλήνιο για επανέναρξη αλλά και άλλων που δεν επιθυμούν την βιαστική ολοκλήρωση και ας τελειώσει και τον Αύγουστο η σεζόν;

Πόσος χρόνος θα χρειαστεί να επανέλθουν οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές έπειτα από αυτήν την διακοπή ;  Μπορεί να τους επηρεάσει και στην ψυχολογία ;      

Ν. Μαβίδης : Είμαστε αντιμέτωποι με μια πρωτόγνωρη κατάσταση η οποία χρήζει ιδιαίτερης προσοχής.

Δεν γνωρίζουμε ακόμη εαν επιστρέψουμε στις προπονήσεις.

Σε λίγο συμπληρώνονται 3 μήνες διακοπής, εαν προσθέσουμε και τους μήνες της περσινής χρονιάς τότε έχουμε 8 μήνες αποχής από προπονήσεις και αγώνες και μόνο 3 μήνες προπονήσεων με 4 αγωνιστικές.

Επομένως σε περίπτωση επανεκκίνησης του πρωταθλήματος  χρειάζεται κανονική προετοιμασία διότι ο κίνδυνος τραυματισμού των παικτών είναι πολύ μεγάλος. 

Δεν γνωρίζω τι προβλήματα θα προκύψουν αν ξεκινήσει και τελειώσει το πρωτάθλημα  Ιούλιο η Αύγουστο αλλά πιστεύω ότι δεν θα παίξουμε φέτος άλλο.

Ο εγκλεισμός στο σπίτι και η αλλαγή στη καθημερινότητα μας επηρεάζει ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές όπως πιστεύω και όλο το κόσμο.

S.N.K. :  Από την έναρξη της σεζόν λίγο πολύ υπήρχε ο φόβος της διακοπής  λόγω του κορονοϊου ( όπως και έγινε ) .

Το Παϊκο πάνω σε αυτό έθεσε πλάνο με μικρό  ΄΄ μπατζετ ΄΄ και με νεαρούς  ποδοσφαιριστές και πιτσιρικάδες  από την ακαδημία .

Πόσο   χαμένη  θα είναι αυτή η γενιά όχι μόνο των παιδιών του Παϊκου αλλά και των ομάδων της Γ Εθνικής ;

Ν. Μαβίδης : Εμείς στη Γουμένισσα κάναμε μια στροφή φέτος και ένα άνοιγμα σε νεαρούς ποδοσφαιριστές όχι λόγω μπάτζετ η κορονοϊού αλλά λόγω αλλαγής στη φιλοσοφία και τρόπο λειτουργίας του συλλόγου.

Η διακοπή μας στεναχώρησε διότι αναγκαστικά μείναμε πίσω και όσο και να προπονούνται οι παίκτες μόνοι τους αυτό δεν αναπληρώνει σε καμία περίπτωση τις ομαδικές προπονήσεις.

Μια χαμένη χρονιά για την εξέλιξη των νεαρών ποδοσφαιριστών αλλά προέχει ή υγεία και μετά ακολουθούν τα υπόλοιπα.

Χρειάζεται υπομονή και ηρεμία μέχρι να επανέλθουμε στην καθημερινότητα μας πάλι.

S.N.K. :  Ευχαριστώ πολύ . 

Ν. Μαβίδης :  Κι εγώ ευχαριστώ . 

 

Νίκος Μαβίδης : Βιογραφικό 

Καθηγητής Φυσικής Αγωγής Πανεπιστημίου SAARLAND Γερμανίας

 Προπονητής Ποδοσφαίρου  UEFA  Α’

Σπούδασε στα τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής Αθλητισμού και Γερμανικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου του Dortmund

Επίσης πραγματοποίησε σπουδές στο τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού ( Sport-Wissenschaftliches-Institut) του Πανεπιστημίου του Saarland και απόκτηση πτυχίου  καθηγητή Φυσικής Αγωγής (Diplom Sportlehrer) με ειδικότητα Ποδόσφαιρο Προπόνηση με Βάρη και Αθλητική Ψυχολογία καθώς και στο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα ( Τ.Ε.Ι.) Πειραιά με συμμετοχή στο σεμινάριο διάρκειας 400 ωρών με τίτλο: ‘Πληροφορική Τεχνολογία’

Είναι διορισμένος  καθηγητής Φ. Αγωγής στη Α/θμια Εκπαίδευση γνωρίζει Γερμανικά και Αγγλικά

Έχει τελειώσει την σχολή προπονητών της Γερμανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ( DFB ) και απόκτηση διπλώματος προπονητού ποδοσφαίρου Γ’ Κατηγορίας ( Trainer mit B-Lizenz)

– Την Σχολή προπονητών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας( ΕΠΟ ) για απόκτηση διπλώματος προπονητού ποδοσφαίρου κατηγορίας  UEFA Α’(  Α μέρος )

– Την σχολή προπονητών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και απόκτηση  διπλώματος προπονητού ποδοσφαίρου κατηγορίας  UEFA Α’(  Β μέρος )



Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη