Ε.Π.Σ. Κιλκίς : 23 Αυγούστου η Τακτική Γενική Συνέλευση .

 

Οι αποφάσεις της ΕΠΣ Κιλκίς κατά τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής τη Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021
Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ Κιλκίς στη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 5 Ιουλίου αποφάσισε τα εξής :
Η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021.Ο χώρος θα ορισθεί με νεότερη απόφαση που θα επιτρέπει τη ασφαλή διεξαγωγή της σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα την παραπάνω ημερομηνία.
Η διοργάνωση του κυπέλλου της ΕΠΣ Κιλκίς θα ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Σεπτεμβρίου 2021 και θα συνεχισθεί στις επόμενες φάσεις έως και το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Οκτωβρίου 2021.
Τα πρωταθλήματα της ενιαίας Α1 κατηγορίας και της Α κατηγορίας (2 όμιλοι με γεωγραφικά κριτήρια Ανατολικός και Δυτικός) θα ξεκινήσουν το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Οκτωβρίου 2021.
Οι ομάδες απαλλάσσονται από την υποχρέωση καταβολής συμμετοχής την ποδοσφαιρική περίοδο 2021-2022 για τις διοργανώσεις του κυπέλλου και των Πρωταθλημάτων της Α1 και Α κατηγορίας της ΕΠΣ Κιλκίς, για το λόγο ότι για την παρελθούσα αγωνιστική περίοδο 2020-2021 ενώ κατέβαλαν παράβολο συμμετοχής οι διοργανώσεις διακόπηκαν .
Πριν από την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου, θα πραγματοποιηθούν με πρωτοβουλία της ΕΠΣ Κιλκίς και σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ και το Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Κιλκίς σεμινάρια καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης και χρήσης εξωτερικού απινιδωτή για παράγοντες και προπονητές ποδοσφαιρικών ομάδων της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς.
Ορίστηκε τριμελής Επιτροπή για να πραγματοποιήσει συναντήσεις με θεσμικούς φορείς, και επιχειρήσεις-χορηγούς που δραστηριοποιούνται εντός του νομού Κιλκίς, με σκοπό την εξεύρεση πόρων (το κόστος είναι υψηλό) για την προμήθεια 10 απινιδωτών που θα βρίσκονται στη διάθεση των παρόχων των πρώτων βοηθειών σε όλα τα γήπεδα που θα διεξάγονται οι αγώνες.








Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη