Στην Αναγέννηση Άρτας ο Γιάννης Λαζαρίδης.

 Νέος προπονητής στην Αναγέννηση Άρτας Χ/Γ/ ο Γιάννης Λαζαρίδης.


Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ είναι έτοιμη για τον σχεδιασμό της αγωνιστικής χρονιάς που έρχεται μετά την 4η θέση στο πρωτάθλημα και την εκ νέου έξοδο στην Ευρώπη. Να τονιστεί, επίσης, η συμμετοχή στα ημιτελικά του Κυπέλλου  Ελλάδας και στο final-4 της Ηγουμενίτσας, όπως και η φετινή αξιόλογη πορεία στην Ευρώπη, που θύμισε λίγο από εποχές Champions League με καταμεστό το κλειστό γυμναστήριο από φιλάθλους, που την καμάρωσαν και την επιδοκίμασαν για την επιτυχημένη πορεία της. 

Φέτος ο προγραμματισμός ξεκίνησε με την συμφωνία του έμπειρου προπονητή, Γιάννη Λαζαρίδη, που ανέβασε πέρυσι την αντρική ομάδα του Κιλκίς στην Α1. Το ρόστερ αναμένεται να στηριχθεί σε ελληνίδες αθλήτριες, που θα ανακοινωθούν στις προσεχείς ημέρες,  και να δοθεί έμφαση στις υποδομές τις ομάδας με προπονητικό δυναμικό τους Παναγιώτου Γιώργος, Δήμου Υόνκα, Σαίντοβα Νιγκίνα και Γιαμούρης Νίκος. Έφορος στις ακαδημίες θα είναι ο Δήμος Χρήστος. 

Η Αναγέννηση Άρτας ευχαριστεί τους φιλάθλους της για τη στήριξή τους τη χρινιά που πέρασε και είναι σίγουρη ότι θα γευθούν μαζί νέες επιτυχίες φέτος. 

Η ομάδα που ανελλιπώς συμμετέχει στην Α1 Εθνική Κατηγορία για 20 και πλέον χρόνια θα συναρπάσει και φέτος σε Ελλάδα και Ευρώπη και θα είναι αντάξια του "μεγάλου ονόματος" και της "βαριάς φανέλας"!!!!

Με τιμή το Δ.Σ.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη