Φιλικά με την Academika για τις Κ14 και Κ15 του Αλέξανδρου Κιλκίς!

 


Φιλικό στις εγκαταστάσεις της Ακαντέμικα το Σάββατο για την Κ14 του Αλέξανδρου Κιλκίς και νίκη επί της οικοδέσποινας με 3-1. Πολύ καλή απόδοση σε όλη την διάρκεια του αγώνα, με φάσεις και ωραίους συνδυασμούς, από τους οποίους προήλθαν δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο με τους Ορφέα Γεωργιάδη και Μιχάλη Κελίδη.


Ίδιο το σκηνικό και στο δεύτερο ημίχρονο με τον Αλέξανδρο να έχει την υπεροχή, αλλά και την Ακαντέμικα να είναι πιο «επιθετική» και να φτάνει σε κάποιες καλές στιγμές στη φάση των αντεπιθέσεων. Ο Κίμων Νικολαΐδης με κεφαλιά έπειτα από στατική φάση σημείωσε το 3-0, ενώ λίγο πριν το τέλος η Ακαντέμικα κατάφερε και αυτή να σκοράρει.


Στο γήπεδο της Ακαντέμικα βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου και η Κ15 του Αλέξανδρου Κιλκίς και έπειτα από ένα «χορταστικό» παιχνίδι» αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 με τους γηπεδούχους. Όπως μαρτυρά και το σκορ είχαμε ένα πολύ επιθετικό παιχνίδι με αρκετές φάσεις. Στο μεγαλύτερο κομμάτι του πρώτου μέρους ο Αλέξανδρος Κιλκίς είχε την εδαφική υπεροχή και σημείωσε το πρώτο τέρμα με ωραία ατομική ενέργεια του Κηροποιού, και το δεύτερο με κεφαλιά του Κούντουρα ύστερα από στατική φάση σε εκτέλεση του Μανγκανιέλλο.


Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν στα τελευταία πέντε λεπτά αμυντικές αδράνειες και με δύο γκολ σε σύντομο διάστημα ισοφάρισαν. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε αρκετές φάσεις με καλές αποκρούσεις από τους τερματοφύλακες, με την Ακαντέμικα εν τέλει να κάνει την ανατροπή και να βρίσκει τέρμα για το υπέρ της 3-2, όμως λίγο πριν το τέλος ο Κηροποιός πήρε το ριμπάουντ και ισοφάρισε στο τελικό 3-3!

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη