Κ-16 Πάϊκου με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε την σεζόν.

Με τον πιο όμορφο τρόπο ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα η Κ-16 του Πάικου Γουμένισσας, επικρατώντας στον μικρό τελικό επί του περσινού πρωταθλητή Αλμωπου Αριδαίας με το εντυπωσιακό 7:2! και κατέκτησε την 3η θέση στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πέλλας.


Η Ομάδα του κ. Βασίλη Ελμακλή ο οποίος έχει κάνει εξαιρετική δουλεία όλη τη σεζόν στην ακαδημία μας μαζί με τον προπονητή τερματοφυλάκων Γρηγοριάδη Μπάμπη, από την αρχή του αγώνα μπήκε πολύ δυνατά και κατάφερε να προηγηθεί στο 20' με 4-0. Για την ομάδα μας 3 τέρματα πέτυχε ο Μαυρόπουλος, 2 ο Παρμαξίζης και από ένα οΤσεσμεντζής και Τάτσης, ολοκληρόνοντας το φετινό ταξίδι του Πάικου.

Ο αγώνας στιγματίστηκε με τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή μας Πασιατα Νίκου, ο οποίος μετά από σύγκρουση με τον αντίπαλο του, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους. Ευχόμαστε περαστικά και γρήγορη ανάρρωση τόσο στον Νίκο αλλά και στον παίχτη του Αλμωπου Αριδαίας.






 

Τα τελευταία χρόνια το Πάικο Γουμένισσας έχει ανοίξει την αγκαλιά του και το μεγάλο μας τμήμα Κ-16 έχει γίνει πόλος έλξης ώστε να έρθουν παιδιά από όλη την ΠΑΙΟΝΙΑ για να βελτιωθούν και να κάνουν το μεγάλο βήμα να αγωνιστούν στο Πάικο η σε κάποια άλλη ανδρική ομάδα. Επίσης η εξαιρετική δουλεία που γίνετε και βγαίνει προς τα έξω, έχει στρέψει τα βλέμματα μεγάλων ΠΑΕ που παρακολουθούν ποδοσφαιριστές μας!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ΕΠΣ Πέλλας που για δεύτερη χρονιά μας επέτρεψε να χρησιμοποιούμε το γήπεδο Γουμένισσας ως έδρα, τους διαιτητές, τις αντίπαλες ομάδες για την άψογη συνεργασία που είχαμε στην διάρκεια της ποδοσφαιρικής χρονιάς και τους ευχόμαστε καλό καλοκαίρι.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη