Ζαρογιάννης για Κιλκισιακό.


Ο Κιλκισιακός τη φετινή σεζόν κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Α1 κατηγορία της Ε.Π.Σ. Κιλκίς και εξασφάλισε την συμμετοχή του στα μπαράζ ανόδου της Γ’ Εθνικής, στα οποία πέτυχε την άνοδο στις εθνικές κατηγορίες ύστερα από 4 χρόνια. Παράλληλα, τη φετινή σεζόν στέφθηκε και Κυπελλούχος της ΕΠΣ Κιλκίς.

Ο Χρήστος Ζαρογιάννης ανέλαβε στα μέσα Μαρτίου τα ηνία του Κιλκισιακού και κατάφερε να φέρει εις πέρας την αποστολή του με την άνοδο της ομάδας από το Κιλκίς στη Γ’ Εθνική. Ο 39χρονος προπονητής για την επιτυχία της ανόδου, είπε: «Να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθεια όλο αυτό το διάστημα. Επίσης στη διοίκηση που ήταν κοντά μας και τον κόσμο που μας ακολούθησε καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος. 

Το πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια και η θέληση των ποδοσφαιριστών μας οδήγησε να πετύχουμε την άνοδο. Η δουλειά του προπονητή είναι να φέρνει εις πέρας τους στόχους που θέτει η διοίκηση. Η χημεία μεταξύ ποδοσφαιριστών και προπονητή όπως και η ομαλή λειτουργία του τμήματος είναι οι πιο σημαντικοί παράγοντες για την επίτευξη ενός στόχου. 


Σίγουρα αισθάνομαι χαρούμενος για όσα κατάφερα, αλλά δεν θα ήταν εύκολο χωρίς τη βοήθεια των συνεργατών μου, του Ραφαήλ Μπαντή και του Γιώργου Χατζηιωαννίδη».

Metrosport.gr 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη