Ο Καλλινικίδης αναλαμβάνει την Δόξα Δράμας.

 


Το απόγευμα της Τετάρτης (5/6) ήταν η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές του ΓΣ Δόξα Δράμας. Όπως ήταν αναμενόμενο δεν υπήρξε οποιαδήποτε άλλη υποψηφιότητα πέρα από το σχήμα που δημιουργήθηκε από τις διαβουλεύσεις της οικογένειας Καλλινικίδη και χαίρει της στήριξης και της εμπιστοσύνης της.

Έτσι οι εκλογές της 19ης Ιουνίου θα έχουν καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα και πράξη θεσμικής ροής.

Συνεπώς οι προγραμματισμένες συναντήσεις του Άγγελου Καλλινικίδη και των συνεργατών του με προπονητές και ποδοσφαιριστές για το απόγευμα της Παρασκευής έχουν ουσιαστική κάλυψη καθώς από τη μία πλευρά θα βρίσκονται όλοι οι εν δυνάμει διοικούντες του συλλόγου και συνεπώς ότι ειπωθεί και αποφασιστεί θα αποτελεί απόφαση της νέας διοίκησης.

Με δύο λόγια αυτό που αποτελεί την πραγματικότητα στα διοικητικά του ΓΣ Δόξα Δράμας έστω και λίγες μέρες πριν την τυπική διαδικασία της εκλογικής επικύρωσης είναι ότι ξεκίνησε ήδη η εποχή Καλλινικίδη.


Το ψηφοδέλτιο


Κάποιες προσθαφαιρέσεις που έγιναν, ήρθαν για να ολοκληρώσουν τον καταρτισμό της λίστας των έντεκα τακτικών μελών και των τριών αναπληρωματικών. Πρόεδρος θα είναι ο γιατρός Γιάννης Δάντζερας και κατά αλφαβητική σειρά μέλη οι Βασιλειάδου (Παπαδοπούλου) Δέσποινα, Γεωργιάδου Χριστίνα, Λαζαρίδης Θεμιστοκλής, Μεταβιτσιάδης Θεόδωρος, Παγωνάς Δημοσθένης, Παυλίδης Αναστάσιος, Σαλπιγκτίδης Παναγιώτης, Σούλης Βασίλειος, Σπυρίδης Ιωάννης, Σταϊκίδης Βασίλειος, Σταϊκίδου Αναστασία, Ψαρράς Χαρίλαος, Χατζηδιάκος Κωνσταντίνος.

Όπως είναι φανερό ο Γιώργος Χατζηλαζαρίδης μετά από δικό του αίτημα έμεινε έξω από τη λίστα ενώ μια πολύ ευχάριστη έκπληξη του ψηφοδελτίου είναι η συμμετοχή του αντιδήμαρχου της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου Δράμας, Παναγιώτη Σαλπιγκτίδη.

Ένα σχήμα που θα πρέπει να βρίσκεται σε αγαστή συνεργασία με την τριμελή διοικούσα επιτροπή που απαρτίζουν οι Άγγελος, Γιάννης και Τέρης Καλλινικίδης και οι οποίοι μετά από ένα χρόνο -βάση καταστατικού- θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο  διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου.

Το πλέον ευχάριστο είναι ότι οι “μαυραετοί” συνεχίζουν με ένα νέο διοικητικό σχήμα που και αυτό απαρτίζεται από  δραμινούς και δοξαίους που όλοι τους διαθέτουν της έξωθεν καλή μαρτυρία !

sportdrama.gr

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη