Αναγέννηση Πλαγίας . Ένα νοικοκυρεμένο σωματείο .


Αναγέννηση Πλαγίας . Ένα νοικοκυρεμένο σωματείο , πως να μην είναι άλλωστε όταν την ευθύνη λειτουργείας την έχουν γυναίκες .
 Συντονιστής Δ .Σ .  Καμενίδου Ειρήνη , Πρόεδρος Τσιρέλη Βικτωρία . Αντιπρόεδρος Καμενίδης Κωνσταντίνος , ο οποίος εκτός ότι είναι ένας από τους βασικούς χρηματοδότες , έχει επωμιστεί και το βάρος του ψυχολογικού κομματιού  όταν κάτι στραβώνει αγωνιστικά , καθώς διακρίνετε για την ψυχραιμία και την νηφαλιότητα του βοηθώντας έτσι ώστε  να παρθούν σωστές αποφάσεις σε κρίσιμες στιγμές  .     Γραμματέας Αλαγκιοζίδου Ευστρατία ,  Ταμίας Βαμβακίδου Δήμητρα , Μέλος Τσολακίδου Ελένη και από φέτος Τεχνικός διευθυντής ο Ελευθέριος Παπαδόπουλος .
Με την ανάληψη των καθηκόντων της η Διοίκηση  την σεζόν 2014 – 15 κατάφερε την Άνοδος στην Α΄1   , την  6η θέση το 2016 με την πρώτη παρουσία στην Α΄1 , 3η 2017 . Το 2018 ήταν  μια χρυσή χρονιά  4η θέση  στο πρωτάθλημα  , και για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας ( έτος  ιδρύσεως 1970 ) κατακτά  το Κύπελλο της Ε.Π.Σ. ΚΙΛΚΙΣ  .                            
Με την συμμέτοχη στο Κύπελλο  Ερασιτεχνών την Άνοιξη του 2018  κατάφεραν απ’  όλες της ομάδες που
αντιμετώπισαν  χάρη στη Υποδειγματική τους Φιλοξενία  να κερδίσουν το Σεβασμό και την Εκτίμηση , κάνοντας σχέσεις με ομάδες άλλων Ενώσεων όπως Πιερίας  , Ημαθίας , Καστοριάς και Θεσπρωτίας καθώς συμμετείχαν και στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος τον Αύγουστο του 2018  .
Την σεζόν που μας πέρασε κατέλαβαν την 4η Θέση .
Φέτος αλλάζει επίπεδο και Φιλοσοφία καθώς ένας από τους βασικούς σκοπούς είναι και η δημιουργία τμημάτων υποδομής  .
Ανακοίνωσε την συνέχιση της συνεργασίας με τον προπονητή της Χατζηιωαννίδη Γεώργιο με πρωταγωνιστικό στόχο και αυτήν την σεζόν .
Ανακοινώνει την πρόσληψη τεχνικού διευθυντή Ελευθέριου  Παπαδόπουλου .
Την νέα σεζόν οι ποδοσφαιριστές θα μετακινούνται στις προπονήσεις κ στους αγώνες με minibus , και θα υπάρχει στην διάθεση των ποδοσφαιριστών γυμναστήριο υψηλών προδιαγραφών .
Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει νέα ανακοίνωση του Δ. Σ.  με συνεργασία με γνωστή πετυχημένη επιχείρηση .

Τα πανηγύρια από την κατάκτηση του κυπέλλου  .
Ειρήνη Καμενίδου , Γιώργος Χατζηιωαννίδης , Βικτωρία ( Ρίτσα ) Τσιρέλη , Νίκος Βασιλειάδης

Ο Κώστας Καμενίδης με την κόρη του και το κύπελλο .

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη