ΠΑΟΝΕ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ .

Ο πρώτος σκόρερ στην Α΄1 Χρήστος Παρπουτσής

Ο Πρόεδρος Γιώργος Παπαδαμιανός

Ο Προπονητής Παύλος Μπάπκας
Ο Σάββας Παντελιάδης

ΠΑΟΝΕ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ .
Μια πετυχημένη χρονιά έκλεισε για την ομάδα της Επταλόφου .
Μπορεί να μένει η πίκρα που δεν κατέκτησε κάποιο τίτλο , καθώς κατάφερε να φτάσει και στους δύο τελικούς , Κυπέλλου και Πρωταθλήματος . Σίγουρα η απειρία των παικτών το άγχος και η πίεση έπαιξαν σημαντικό ρολό , η αλλαγή ψυχολογίας έπειτα  τον χαμένο τελικό του Κυπέλλου άλλαξε τις ισορροπίες καθώς μέχρι εκείνο τον αγώνα ο ΠΑΟΝΕ ήταν η πιο σταθερή  και αξιόπιστη ομάδα του Πρωταθλήματος .
Παρ όλα αυτά η χρονιά κρίνετε επιτυχημένη . Αν αναλογιστεί κάποιος ότι το καλοκαίρι του 2017 ο 28χρονος Γιώργος Παπαδαμιανός ( πινακίτσος ) ανέλαβε την ομάδα με μόλις τρία δελτία  και κατάφερε να κατεβάσει τη ομάδα στο πρωτάθλημα της σεζόν 2017 – 2018 κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή .
Η αγάπη του για τον ΠΑΟΝΕ που τον υπηρέτησε ως ποδοσφαιριστής απ’ την θέση του τερματοφύλακα και το πάθος του για το ποδόσφαιρο δεν θα δεχόταν με τίποτε το χωριό του , η Επτάλοφος να μην αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ. Κιλκίς .
Μέσα στην σεζόν 17 – 18 ( με το πρωτάθλημα σε εξέλιξη ) φτιάχνει την ομάδα και το Δεκέμβριο φέρνει στον πάγκο τον Παύλο Μπάπκα και καταφέρνει να σώσει την κατηγορία στον τελευταίο αγώνα , πλέι άουτ με το Μακεδονικό Δροσάτου .
Χωρίς τυμπανοκρουσίες και με συγκροτημένα βήματα την φετινή χρονιά έθεσαν στόχο την άνετη παραμονή στην κατηγορία και κατάφεραν να φτάσουν στους δύο τελικούς που χάθηκαν στις λεπτομέρειες . Έχοντας τον πρώτο σκόρερ της Α΄1 κατηγορίας τον φέρελπι Χρήστο Παρπουτσή και τον λεγεωνάριο Σάββα Παντελιάδη πρώτο σε ασίστ  . Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια .

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη