Γ ΄ ΕΘΝΙΚΗ Ηχηρές Αποχωρίσεις - Παραιτήσεις .


Γ ΄ ΕΘΝΙΚΗ  Ηχηρές  Αποχωρίσεις  -  Παραιτήσεις .
ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ και ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ
Αποχωρεί από το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής ο ΄΄ ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ ΄΄ . Η ομάδα της Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής είχε αξιόλογες σεζόν όπου και πρωταγωνίστησε ,  τόσο την περισσή ( έχασε την άνοδο στην FOOTBALL LEAGUE στις λεπτομέριες ) , όσο και προπέρσινή χρονιά  που την έχασε στον πόντο από τον Ηρακλή .
Η Ανακοίνωση του Άρη.
Τέλος εποχής

Το ΔΣ του Άρη Παλαιοχωρίου ανακοινώνει ότι δεν προτίθεται να συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα της Γ´ Εθνικής κατηγορίας αλλά ούτε και στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣΧ, μετά τις ύστατες αλλά άκαρπες προσπάθειες για διασφάλιση ενός υγειούς περιβάλλοντος, βιώσιμου και ανταγωνιστικού εκφράζοντας πάντα βαθιά αθλητικά ιδεώδη και αξίες,

Ευχαριστούμε όλους όσους στάθηκαν δίπλα μας σε όλα αυτά τα ωραία που γευτήκαμε μαζί, κατακτώντας διαδοχικά: πρωτάθλημα Β´ κατηγορίας ΕΠΣΧ 2016 , πρωτάθλημα Ά κατηγορίας ΕΠΣΧ 2017 , Super cup ΕΠΣΧ 2017, και δύο χρονιές πρωταθλητισμού στην Γ’ Εθνική κατηγορία (2018 & 2019). Κατορθώσαμε να διαφημίσουμε τον τόπο μας σε όλη την Ελλάδα με την μέγιστη επίδοση σε συλλογικό επίπεδο διαχρονικά και πάντα με αυταπάρνηση και πολλές φορές πάνω από τις δυνατότητές μας . Δεν είναι όμως δυνατόν να υποστηριχθεί για άλλη μια χρονιά, οικονομικά και λειτουργικά, η τεράστια αυτή προσπάθεια από μια ολιγομελής παρέα φίλων.
Ευχόμαστε να γίνουμε οδηγός νέων επιτυχιών για τους μελλοντικούς οραματιστές και λάτρεις του τόπου μας.


Δεν θα δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής ο ΄΄ Ορέστης Ορεστιάδας ΄΄  Παραφράζοντας τον στίχο του μεγάλου αυτού παίχτη θα μπορούσαμε να πούμε ότι οι διοικήσεις είναι παρούσες για να χρησιμοποιούν το μυαλό καθώς κουνούν τα χέρια, θέλουμε να κάνουμε κατανοητά κάποια πράγματα. Τις τελευταίες εβδομάδες, συγκεκριμένα από τις 24/06, μπήκαμε σε διαδοχικές και επαναλαμβανόμενες συνελεύσεις του συλλόγου, σε ανοιχτά καλέσματα, σε διευρυμένα διοικητικά, σε ιδιωτικές κουβέντες και οτιδήποτε άλλο θα μπορούσε να είναι ικανό, έτσι ώστε να ανοίξουμε την προσπάθεια για τις δυνατότητες της ομάδας να ανέβει στην εθνική κατηγορία. Στις διαδικασίες αυτές άλλοτε το αίσθημα που επικρατούσε ήτανε ελπιδοφόρο και άλλοτε απογοητευτικό και δυσπραγές , Αυτό οφειλόταν κυρίως στη έλλειψη ανθρώπων να στελεχώσουν διοικητικό και στις οικονομικές απαιτήσεις της νέας προσπάθειας.



Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη