ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΓΡΙΒΑΣ : Δυναμικά στις επάλξεις .


ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ  ΓΡΙΒΑΣ : Δυναμικά στις επάλξεις .
 Η Ομάδα που έπαιζε το πιο ελκυστικό ποδόσφαιρο την δεκαετία του 90΄στο Νομό Κιλκίς η δύο φορές πρωταθλήτρια στην πρώτη κατηγορία της Ε.Π.Σ. Κιλκίς .

ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΒΗΜΑΤΑ  



Η ιστορική ομάδα της Γρίβας η οποία τη δεκαετία του ‘90  κατά πολλούς  αποτέλεσε τη καλύτερη ομάδα του νόμου,  επαναδραστηριοποίηθηκε τη περσινή  χρονιά μετά από 5 συνεχή έτη αδράνειας. 
Το πολυάριθμο Δ.Σ. μαζί με μάστορες αλλά και  ποδοσφαιριστές του χωριού (εργάστηκαν ΟΛΟΙ αφιλοκερδώς ) κατάφεραν και ανακατασκεύασαν ένα γήπεδο «φάντασμα» παρόλο που η πολιτεία στάθηκε αδιάφορη  .
Με γηγενείς ποδοσφαιριστές αλλά και νεαρά παιδιά από τη γύρω περιοχή  βασίστηκε ο περσινός  κορμός της ομάδας (από τους  χαμηλότερους  Μ.Ο. ηλικίας στο νόμο ) .
Με  μπροστάρη ως προπονητή τον γνωστό για τις επιτυχίες στο αθλητισμό Νέστωρα Βαλκάνη .
Ο κόσμος της περιοχής αγκάλιασε αυτήν την προσπάθεια  ( ξεπεράσαμε τα 300 διαρκείας και δίνοντας το παρών σε κάθε ματς ).
 Η χρόνια χαρακτηρίστηκε  ως επιτυχημένη παίζοντας ταυτόχρονα  ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο και χτυπώντας στα ίσα όλα τα παιχνίδια .
Η φετινή χρόνια θα βασιστεί στην ίδια φιλοσοφία , διατηρώντας καταρχάς τον κύριο κορμό της ομάδας (αποχώρησαν 2 μόνο ποδοσφαιριστές) ,τον ίδιο προπονητή και ταυτόχρονα κάνοντας λίγες , αλλά  ποιοτικές προσθήκες (θα ανακοινωθούν σύντομα ) , με στόχο το κάτι παραπάνω φέτος .
Στις 18 Αυγούστου θα γίνει η έναρξη της προετοιμασίας.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη