ΠΑΊ΄ΚΟ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ : Ο Αγώνας Κυπέλλου και ο Στόχος .



Με νίκη ξεκίνησε στο κύπελλο και μάλιστα με το ευρύ σκορ τέσσερα – ένα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Θύελλα Αγ. Πέτρου .
 Η ομάδα του Πάϊκου κατέβηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή με δελτία που βγήκαν από Τετάρτη μέχρι Παρασκευή... το παιχνίδι ήταν δύσκολο εξ αρχής και  έγινε ακόμη δυσκολότερο όταν στο 10 ΄ βρέθηκε  πίσω στο σκορ ,  όμως είχε γρήγορη αντίδραση ,  χάρη στην εμπειρία και  την ποιότητα κάποιων ποδοσφαιριστών  στο 35΄ ο Παναγιώτης  Χρυσουλίδης έκανε το 1-1 και στο 45 ο    Διονύσης Αβραμίδης το 1-2  . Στο δεύτερο ημίχρονο ευτύχισε να πέτυχει ένα ακόμη τέρμα   στο 50΄ με τον Ευάγγελο  Μπόρα που άνοιξε κι αυτός λογαριασμό από την 1η αγωνιστική του κυπέλλου  για το 1-3 παρ ότι ήρθε στο Πάϊκο δυο μέρες πριν  και ο Χρήστος Χατζημλάδης στο 85΄ έκανε το 1-4 .
 Ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Ποιμενίδης δήλωσε στο  S.N.K.  H ομάδα θα ενισχυθεί μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος με ποιοτικές προσθήκες παικτών αντάξιες της ιστορίας του σωματείου .  H προετοιμασία ξεκίνησε την δευτέρα και  μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος ευελπιστούμε να είμαστε έτοιμοι για να εξασφαλίσουμε την σωτήρια όσο πιο γρήγορα  γίνεται και μετρά να απολαύσουμε τα παιχνίδια!!!


Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη