Εφ όλης της ύλης . Συνέντευξη με τον Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο .





Εφ όλης της ύλης . Συνέντευξη με τον Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο .


Ο Κωνσταντίνος  Γιαννόπουλος γεννήθηκε στις 30-11-1976 στον Γαλλικό.
Με το ποδόσφαιρο ασχολήθηκε από τα παιδικά του χρόνια και γρήγορα φάνηκε η έφεση του στην υπεράσπιση της εστίας.
Τα πρώτα του βήματα ως τερματοφύλακας τα έκανε στην ομάδα της γενέτειρας του , στον Ολυμπιακό Γαλλικού όπου σε ηλικία 16 ετών πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην ανδρική ομάδα.
 Σε ηλικία 20 ετών έκανε μεταγραφή στον Κιλκισιακό όπου αγωνίστηκε στην Γ 'εθνική κατηγορία για 2 χρόνια .
 Έπειτα  από ένα σύντομο πέρασμα για μια σεζόν από την Νίκη Νεοχωρούδας ομάδα της ΕΠΣΜ , επέστρεψε στις ομάδες του Νομού Κιλκίς στις οποίες έπαιξε έως το 2008 όπου σε ηλικία 32 ετών σταμάτησε το ποδόσφαιρο .
Κατά σειρά αγωνίστηκε στις εξής ομάδες Εθνικός Μουριών, Δόξα Χέρσου, ΠΑΟΝΕ Επταλόφου και στην Προοδευτική Σταυροχωρίου .
Στα αξιοσημείωτα της καριέρας του το γεγονός ότι δεν αποβλήθηκε ούτε μία φορά και φυσικά το γκολ που σημείωσε αγωνιζόμενος με τα χρώματα της Προοδευτικής Σταυροχωρίου από την μία εστία στην άλλη σε αγώνα με τον Αστέρα Βαλτοτοπίου την περίοδο 2007-2008.
S.N.K.  :  Καθώς κρέμασες τα γάντια και σε κέρδισε η πολιτική παρακολουθείς το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Νομού ;
κ. Γιαννόπουλος : Ασφαλώς και το παρακολουθώ , όσο μου επιτρέπουν οι υποχρεώσεις μου. Δυστυχώς το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο όχι μόνο στο νομό Κιλκίς αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα ακολουθεί φθίνουσα πορεία και δεν έχει σε καμμία περίπτωση την εικόνα των προηγούμενων ετών πράγμα που σε όλους εμάς προκαλεί θλίψη .
Έχοντας την προηγούμενη εικόνα στο μυαλό μας οι συγκρίσεις είναι αναπόφευκτες και αναδεικνύουν την μεγάλη πτώση σε όλα τα επίπεδα.
 S.N.K.  :  Πιστεύεις ότι το Κιλκισιώτικο ποδόσφαιρο έκανε βήματα μπροστά ;
κ. Γιαννόπουλος : Δεν έκανε βήματα μπροστά , κάτι απόλυτα φυσιολογικό ,βλέποντας την μεγάλη εικόνα και την συνολική πορεία του Ελληνικού ποδοσφαίρου, το οποίο τα τελευταία χρόνια έχει σημειώσει κατακόρυφη πτώση τόσο σε εθνικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο . Τίποτε δεν είναι τυχαίο.
S.N.K.  :   Πολλές ομάδες όπως και ο Ολυμπιακός Γαλλικού ( παραδοσιακή ομάδα που έχει βγάλει ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν και Εθνικές Κατηγορίες ) δεν συμμετέχουν τα τελευταία χρόνια στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κιλκίς που πιστεύεις ότι οφείλετε ;
κ. Γιαννόπουλος : Στην αδυναμία να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές υποχρεώσεις που απορρέουν από την συμμετοχή στα τοπικά πρωταθλήματα. Αυτό σίγουρα οφείλετε στην οικονομική κρίση που σίγουρα επηρέασε πολλούς ανθρώπους οι οποίοι στα χωριά τους κρατούσαν τις ομάδες και δυστυχώς το φαινόμενο ολοένα και αυξάνεται και επηρεάζει και άλλες ιστορικές ομάδες του Νομού που ακόμη αντέχουν. Κι αν θέλετε την πρόβλεψη μου , αν δεν δημιουργηθεί ένα περιβάλλον που θα εμπνέει κάποιους ανθρώπους να ασχοληθούν δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος για το μέλλον του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου γενικότερα.
S.N.K.  :   Θεωρείς ότι υπάρχει κάποιο φαβορί φέτος στην Α΄1 κατηγορία
κ. Γιαννόπουλος :  Γίνεται ένα πολύ αμφίρροπο πρωτάθλημα , οι βαθμολογικές διαφορές είναι μικρές , δεν υπάρχει το μεγάλο φαβορί και πιστεύω ότι όλα όσον αφορά την κορυφή θα κριθούν στις λεπτομέρειες.
S.N.K.  :  Στην Α Κατηγορία ;
κ. Γιαννόπουλος :Την ίδια άποψη έχω και για την Α΄ κατηγορία , γίνεται αμφίρροπο πρωτάθλημα το οποίο θα κριθεί στις λεπτομέρειες , ίσως ο Ποντιακός Νέας Σάντας έχει ένα μικρό προβάδισμα λόγω της σταθερότητας που εμφανίζει μέχρι τώρα στα παιχνίδια του.
S.N.K.  :  Πως βλέπεις την δημιουργία του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου στο Νομό ;
κ. Γιαννόπουλος : Πολύ καλή κίνηση η οποία θα βοηθήσει τους προπονητές σε όλα τα επίπεδα.
 S.N.K.  :  Υπάρχει περίπτωση στο μέλλον να σας δούμε από κάποιο άλλο πόστο στα γήπεδα ; του Προέδρου ομάδας ας πούμε ;
κ. Γιαννόπουλος : Δεν έχει περάσει από το μυαλό μου κάτι τέτοιο , το γεγονός είναι ένα, η αγάπη μου για το ποδόσφαιρο παραμένει η ίδια άρα μιλώντας υποθετικά πάντα θα πρέπει να δημιουργηθεί ένα περιβάλλον που θα μπορούσε να με εμπνεύσει να ασχοληθώ ενεργά από κάποιο πόστο . Ίδωμεν λοιπόν.
S.N.K.  :  Ευχαριστούμε καλή ευτυχία σε ότι επιλέξετε .
κ. Γιαννόπουλος : Κι εγώ   Ευχαριστώ για την φιλοξενία.


Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη