ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΒΑΘΗΣ :Συμμετοχή στην καμπάνια .





Ο Αθλητικός Όμιλος "ΚΕΡΑΥΝΟΣ" Βάθης, αντιμετωπίζοντας με την απαιτούμενη σοβαρότητα και υπευθυνότητα τον κίνδυνο και συμμορφούμενος προς την τελευταία κοινή υπουργική απόφαση για τα μέτρα πρόληψης κατά της επέκτασης του νέου κορωνοϊού, αναστέλλει το προπονητικό πρόγραμμα της ομάδας επ' αόριστον, περιμένοντας νέες οδηγίες και αποφάσεις από το υπουργείο Υγείας και τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Ο σύλλογος αφουγκράζεται τις πολύ ιδιαίτερες συνθήκες που διαμορφώνονται στην ελληνική κοινωνία και εναρμονίζεται απόλυτα στο γενικό πλαίσιο για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας ενάντια στην πανδημία, συμβάλλοντας αποφασιστικά προς αυτή την κατεύθυνση.

Η υγεία των στελεχών της ομάδας, διοίκησης, προπονητή, ποδοσφαιριστών και εθελοντικού προσωπικού, είναι, αδιαπραγμάτευτα, η πρώτη προτεραιότητα του συλλόγου σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές, όπως εξίσου αδιαπραγμάτευτο είναι το ενδιαφέρον για την υγεία του κάθε ανθρώπου ξεχωριστά.

Η υπευθυνότητα όλων, έμπρακτα με συνυπολογισμό της ατομικής ευθύνης του καθενός, συνδυαστικά με υπομονή, ψυχραιμία και κατανόηση, μπορεί να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα στην προσπάθεια περιορισμού της διάδοσης της ασθένειας.

Όπως όλοι, έτσι και στον "ΚΕΡΑΥΝΟ", «Μένουμε σπίτι», μέχρι να επιστρέψουμε στους κανονικούς ρυθμούς της καθημερινότητάς μας, ευελπιστούμε το ταχύτερο δυνατό. Ή για όσο χρειαστεί. Καλή δύναμη σε όλους.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη