Οικονομική ενίσχυση 800 ευρώ σε κάθε ομάδα των ΕΠΣ Έβρου, Θράκης και Ξάνθης! Όροι και προϋποθέσεις…




Την δυνατότητα να διεκδικήσουν ακόμα και τα ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία το επίδομα των 800 ευρώ που δίνεται σε σειρά επαγγελματιών που έχουν επηρεαστεί από την πανδημία του κορονοϊού γνωστοποίησε μέσω δελτίο Τύπου την Παρασκευή η ΕΠΣ Χαλκιδικής.

Βέβαια, κάτι που αφορά τα σωματεία της ΕΠΣ Χαλκιδικής είναι προφανές ότι εφόσον ισχύει, θα αφορά και τις ομάδες της ΕΠΣ Έβρου, της ΕΠΣ Θράκης, της ΕΠΣ Ξάνθης και γενικά όλες τις ομάδες της χώρας. Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΣ Χαλκιδικής έχει ως εξής:

Δελτίο τύπου

H Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής σας ενημερώνει ότι σύμφωνα με πράξη νομοθετικού περιεχομένου, τα Aθλητικά Σωματεία εντάσσονται στο πλαίσιο »προστασίας» από COVID -19, με την ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ 800 ΕΥΡΩ.

Για να εξασφαλίσει κάθε Σωματείο το »Επίδομα των 800 ευρώ», θα πρέπει να ελέγξει στην πλατφόρμα της ΑΑΔΕ και στο ΜΗΤΡΩΟ του ότι υπάρχει ο κωδικός δραστηριότητας (ΚΑΔ) 9312, ο οποίος αφορά την δραστηριότητά του.Εάν το Σωματείο δεν έχει δηλωμένο τον συγκεκριμένο ΚΑΔ (9312) , θα μπορεί να λάβει το επίδομα εάν έχει δηλωμένο έναν από τους παρακάτω ΚΑΔ: 9311 – 9313 και 9319. Στη συνέχεια υποβάλλεται αίτηση σε πλατφόρμα η οποία θα ‘ανοίξει’ μέχρι 15 Απριλίου 2020 όπου εκεί θα δηλωθεί και ο τραπεζικός λογαριασμός ΙΒΑΝ του εκάστοτε Σωματείου.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΣ Χαλκιδικής καταλήγει ότι για οποιαδήποτε διευκρίνηση οι εκπρόσωποι των σωματείων μπορούν να απευθυνθούν στον λογιστή της Ένωσης ενώ αναφέρονται και τα τηλέφωνά του.

Δεδομένου του μεγάλου ενδιαφέροντος που αυτονόητα έχει το συγκεκριμένο θέμα, το ThrakiSportS θα αναζητήσει περισσότερες πληροφορίες από αρμόδιους λογιστές και θα έχει νεώτερο ρεπορτάζ σε επόμενη ανάρτηση σχετικά με τα ακριβή βήματα που θα πρέπει να κάνουν οι περίπου 100 αθλητικοί σύλλογοι των ΕΠΣ Έβρου, Θράκης και Ξάνθης για να λάβουν το επίδομα των 800 ευρώ.

 

ΠΗΓΗ 
 


 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη