ΑΦΙΕΡΩΜΑ ''ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ( ΞΑΡΧΑΚΟΣ )'' : Μια ΖΩΗ Α.Ε.Π.





Γεννημένος 06/12/1966 στο Πολύκαστρο .
Ξεκίνησα την καριέρα μου από την Α.Ε. ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ την περίοδο 1982-1983 συμμετέχοντας σε παιχνίδια κυπέλλου και 1 παιχνίδι πρωταθλήματος στην Δ εθνική, χρονιά ανόδου στην Γ εθνική.
Από την περίοδο 1983-1984 καθιέρωση ως δεξιός μπακ και αργότερα ως λίμπερο αγωνίστηκα για 5 συνεχή χρόνια στην Γ Εθνική και άλλα 9 στην Δ Εθνική μέχρι και την περίοδο 1996-1997 χρονιά που η ομάδα υποβιβάζεται στο τοπικό πρωτάθλημα έχοντας συνολικά περίπου 400 συμμετοχές με την φανέλα της ΑΕΠ . 
 
Την επόμενη περίοδο και μετά από επιτυχή φοίτηση στην σχολή προπονητών , ξεκίνημα στην ομάδα Εύζωνοι Ευζώνων ως προπονητής για 2 χρόνια .
 Νέα απόκτηση διπλώματος Β κατηγορίας, στη συνέχεια δουλεύει στον Αξιό Αξιοχωρίου , ακολουθεί η ομάδα του Μακεδονικού  Γρίβας .
Το 2000 ήρθε κατάκτηση του πρωταθλήματος με την ΑΕΠ , όπου στους αγώνες κατάταξης με πρωταθλητές άλλων Ενώσεων  δεν πραγματοποιείται η άνοδος στην Δ Εθνική . 
Με ζωγραφισμένη την αγωνία στο πρόσωπο του πιτσιρικάς στον πάγκο της ΑΕΠ.



Σε φιλικό με τον ΠΑΟΚ για φιλανθρωπικό σκοπό με τον Γ. Τουρσουνίδη και Διαιτητή Γ. Καλιοτζίδη .



Το έτος 2002 στη μέση της σεζόν αναλαμβάνει τον Εθνικό Μουριών από την 4η θέση και με εντυπωσιακό φίνις ειδικά στα παιχνίδια μπαράζ με 2 νίκες επί της ΑΕΠ εκτός έδρας με 2-4 και του Ποντιακού Νέας Σάντας με 3-1 κατάκτησαν το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Δ Εθνική.
Την επόμενη χρονιά συνεχίζει στον Εθνικό Μουριών στην Δ Εθνική και αποχωρεί μετά από 9 αγωνιστικές στην 3η θέση της βαθμολογίας. Κατάκτηση 2 πρωταθλημάτων ως προπονητής με τον ΑΙΑΝΤΑ Πολυκάστρου  .
Την περίοδο 2005-2006 αναλαμβάνει Αντιπρόεδρος στην ΑΕΠ στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής παραμένοντας στην κατηγορία.
Ως εκπρόσωπος της ΑΕΠ στην Γ Εθνική .

Τέλος παρουσία στην Δόξα Χέρσου  και  τον Μ. Αλέξανδρο Βαφειοχωρίου ως προπονητής στην Α ΕΠΣ Κιλκίς την περίοδο 2008-2009.
 Επίσης συμμετέχει για 3 χρόνια ως προπονητής με την μικτή ομάδα της ΕΠΣ ΚΙΛΚΊΣ στην κατηγορία Νέων.

 Επιμέλεια: Ν.Καζακίδης .

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη