ΚΟΣΜΑΣ ΣΑΜΑΡΑΣ : Ένα ταλέντο απ’ τα σπλάχνα του Πάικου .



Ο Ταλαντούχος ποδοσφαιριστής ξεκίνησα το ποδόσφαιρο
από την Ακαδημία του Πάικου σε ηλικία μόλις 7 ετών .
Αγωνίζεται ως πλάγιος επιθετικός και από τις δύο πλευρές .
Πριν πατήσει τα 15  με προπονητή τον Νικόλαο Μαβίδη από τα Γιαννιτσά έκανα το ντεμπούτο του με την φανέλα του Πάικου , μέσα στον Μακεδονικό Πολυπέτρου όπου σκόραρε το πρώτο του τέρμα στην Α1  (ντεμπούτο με γκολ) και άνοιξε λογαριασμό στην σελίδα της ιστορίας του Πάικου Γουμένισσας .
 Έπειτα συνέχισε  ένα ακόμη χρόνο και στην ακαδημία και στο Ανδρικό τμήμα του Πάικου και το 2017 είχε βγει MVP σε ένα τουρνουά ακαδημιών , που διοργάνωσε η ΠΑΕ ΞΆΝΘΗ.

Τις σεζόν 2015-16 και 2016-17 ήταν μέλος  στην Μικτή ομάδα της Ε.Π.Σ. Κιλκίς  με προπονητές  τους Παύλο Μπάπκα και Γιάννη Τεβρετζίδη .
Την σεζόν 2018-19 με τον Βίκτωρα Ιωσηφίδη στον πάγκο του Πάικου είχε 19 συμμετοχές με 2 τέρματα και 4 ασίστ  . Την φετινή  σεζόν 2019-2020 ξεκίνησα στον Απόλλων Ευρωπού με προπονητή τον Ελευθέριο  Καραλευθερίου καθώς η συμμετοχή του Πάικου ήταν αμφίβολη , αλλά στην συνέχεια επιστρέφει στο Πάικο στην αρχή με προπονητή τον Γεώργιο Ποιμενίδη και στην συνέχεια ξανά με τον  Βίκτωρα Ιωσηφίδη ( ένα πρωτάθλημα που διακόπηκε 2 αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας ) είχε 3 τέρματα και 4 ασίστ   .



Ο ίδιος μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τους προπονητές του καθώς τον βοήθησαν να βελτιώσει τις αδυναμίες του  και κρατάει κάθε τι που θα τον βοηθήσει να γίνει καλύτερος .
Ο Ν. Μαβίδης ένας άνθρωπος που δούλευε πάρα πολύ και του άρεσε να επενδύει πάνω σε μικρούς ποδοσφαιριστές και του έδωσε την ευκαιρία πριν κλείσει τα 15 να αγωνιστεί το πρωτάθλημα της Α 1 .
 Ο Β. Ιωσηφίδης περίπου 2 χρόνια μαζί τον  έχει βοηθήσει και στο να γίνει καλύτερος παίκτης αλλά και να διαμορφώσει την προσωπικότητα του εντός και εκτός γηπέδων .
Αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει και τους ανθρώπους που τον βοήθησαν και τον βοηθάνε να γίνεται καλύτερος .
Όνειρο του να αγωνιστεί στις Εθνικές Κατηγορίες με την ομάδα του Πάικου , και προσωπικά να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί και Α Εθνική .
Αγαπημένος του ποδοσφαιριστής είναι ο Bruno Gama του Άρη
 Εμείς του ευχόμαστε να γίνει ένας νέος Κυζερίδης .

Επιμέλεια: Ν.Καζακίδης .

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη