in2sports Αφιέρωμα στον Φώτη Κισκαμπάνη .


Ποιος είναι ο Φώτης Κισκαμπάνης

Ο Φώτης Κισκαμπάνης έχει φορέσει τις φανέλες των,Κιλκισιακού, Λάρισας, Ολυμπιακού Βόλου, ΠΑΟΚ, Καστοριάς, Μεσσηνιακού, Καλλιθέας, Απόλλων Αθηνών, Απόλλων Καλαμαριάς, Τύρναβου και Αναγέννησης Καρδίτσας. Σε ηλικία 16 ετών ο Κισκαμπάνης ξεκίνησε από την ομάδα του χωριού του τον Ολυμπιακό Γαλλικού, στην συνέχεια αγωνίστηκε στον Κιλκισιακό στην Γ’ Εθνική.

Ήταν αυθεντικό ταλέντο, με εξαιρετικά σωματικά προσόντα, και ξεχώρισε γρήγορα. Εκεί τον εντόπισαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, και πριν προλάβει να παίξει πολλούς αγώνες τον κάνουν δικό τους. Ο δικέφαλος του βορά , τον έστειλε δανεικό στη Λάρισα και τον Ολυμπιακό Βόλου, γιατί ήταν ακόμα πολύ μικρός και χρειαζόταν εμπειρίες, επέστρεψε στον ΠΑΟΚ πιο ώριμος, για δύο σεζόν όμως ο Άγγελος Αναστασιάδης του έδωσε ελάχιστες ευκαιρίες.
Το 2004 ήρθε ένα καινούργιο κεφάλαιο στην καριέρα του η Καστοριά, ο δυνατός αλλά και γρήγορος στόπερ, έπαιξε γενικά σε ομάδες σε πολύ καλές εποχές τους, και έζησε έντονες σεζόν, χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι στην καριέρα του είχε τέσσερεις υποβιβασμούς και τέσσερεις ανόδους (ανέβηκε και στις 4 σεζόν που έπαιξε συνολικά στην Γ’ Εθνική, μετά τον ΠΑΟΚ).
Τα τρία τελευταία χρόνια της καριέρας του υπηρέτησε την Αναγέννηση Καρδίτσας, στην οποία αγαπήθηκε πολύ από όλο τον κόσμο της ομάδας αλλά και γενικά στην πόλη. Είχε μια συμμετοχή στην Εθνική Ελπίδων.
Σε ηλικία 36 ετών ο Φώτης Κισκαμπάνης αποφάσισε να σταματήσει το ποδόσφαιρο. Μετά από το 20 χρόνια σε επαγγελματικό επίπεδο, επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι ο πανύψηλος στόπερ, όπου και να πήγε αγαπήθηκε. Μετά το ποδόσφαιρο αποφάσισε να ασχοληθεί περισσότερο με την οικογένεια και να ανοίξει νέους επαγγελματικούς ορίζοντες, είναι ιδιοκτήτης καφετέριας Mikel στα Διαβατά Θεσσαλονίκης.



 ΠΗΓΗ  in2sports


Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη