ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ : Πρωτάθλημα και άνοδος για την ομάδα του Εθνικού Αξιούπολης !





Επίσημα τέλος της ποδοσφαιρικής σεζόν 2019-2020 για την ομάδα μας.
Έπειτα από την απόφαση των αρμοδίων οργάνων (ΕΠΟ) και  την αναμονή αυτής από την ΕΠΣ Κιλκίς , για τη μη διεξαγωγή των αγώνων κατάταξης , λόγω της πανδημίας του covid-19 ,η ομάδα του ΕΘΝΙΚΟΥ έχοντας ολοκληρώσει την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος , κατάκτησε την πρώτη θέση κερδίζοντας επάξια τον τίτλο του πρωταθλητή Δυτικού Όμιλου της Β´ κατηγορίας ΕΠΣΚ και ταυτόχρονα τον προβιβασμό στην Ά κατηγορία.
Έχοντας σε σύνολο 18 αγώνων απολογισμό 12-3-3 και τέρματα 48-19 , είχε την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας , δείχνοντας την ανωτερότητα της και παίρνοντας θέση οδηγού από τις αρχές του πρωταθλήματος.
Αξιοσημείωτο γεγονός ο μικρός μέσος όρος ηλικίας κ ότι σε σύνολο 24 ποδοσφαιριστών  , με τους είκοσι  κατάγονται από την Αξιούπολη , δίνοντας έντονα το στοιχείο της εντοπιότητας στην επιτυχία και αποτελώντας τη βάση και το αύριο του συλλόγου.
Πρώτοι σκόρερ της ομάδας οι Τσούκας Βασίλης με 13 τέρματα και Πολυχρονίδης Πάρης με 12 τέρματα.
Το ΔΣ της ομάδας ευχαριστεί ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία για την επιτυχημένη προσπάθεια τους.
Επίσης τον φίλαθλο κόσμο της Αξιούπολης που στήριξε ηθικά και υλικά αυτή τη προσπάθεια.

Πλέον το ΔΣ θα συνεδριάσει στο άμεσο μέλλον, για τον απολογισμό της περασμένης χρονιάς κ τον σχεδιασμό της επομένης , εξετάζοντας τις παραμέτρους και συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί την παρούσα χρονική στιγμή.
Παράλληλα θα γίνει και πρόσκληση στο φίλαθλο κοινό της Αξιουπολης για την
πιθανή περαιτέρω στελέχωση του ΔΣ.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη