Ο ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ του ΄΄ Αύριο ΄΄.



 Η Διοίκηση του Κιλκισιακού παρουσίασε το πρόγραμμά της με όραμα πενταετίας σε συνέντευξη τύπου την Παρασκευή 26/6/2020 και ώρα 20:00, στο Συνεδριακό Κέντρο του Επιμελητηρίου Κιλκίς .
 Προλόγισε ο Ελευθέριος Παπαδόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας και Γενικός Αρχηγός της Γυναικείας ομάδας . 
Ο Πρόεδρος Λάζαρος Μεταλλίδης τόνισε ότι το κλειδί της επιτυχίας είναι η συνεργασία με όλους τους φορείς και τους ανθρώπους του Νομού .
 Έθεσε στόχο πρόγραμμα τριών - τεσσάρων ετών με νεαρούς ποδοσφαιριστές και κάποιους έμπειρους, αποβλέποντας στην κατάκτηση της Γ Εθνικής και μέσα στην πενταετία της Β Εθνικής. Για την γυναικεία ομάδα ως άμεσος στόχος τέθηκε η Α Εθνική. 
 Ο Γεώργιος Πελίδης, Τεχνικός Διευθυντής , παρουσίασε το πρόγραμμα , την φιλοσοφία την δομή, την στρατηγική και την οργάνωση του προγράμματος. 
Ως απώτερος στόχος τέθηκε ο παιδαγωγικός και κοινωνικός χαρακτήρας των ακαδημιών, ώστε να βοηθήσουν τα παιδιά επιπλέον πέρα από καλοί αθλητές να γίνουν και καλοί και χρήσιμοι άνθρωποι στην ευρύτερη κοινωνία. 
Τέλος,ιδιαίτερα τονίστηκε η ανάγκη για την δημιουργία σύγχρονων εγκαταστάσεων. 
  Ο Παναγιώτης Ζιάκας, ο Προπονητής της Ανδρικής ομάδας , εξέφρασε την διαπίστωση ότι γενικά παρατηρείται έλλειψη ενδιαφέροντος από την πλευρά των νέων αθλητών να αγωνιστούν με τα χρώματα του Κιλκισιακού. 
Θα αποτελέσει λοιπόν στοίχημα το να προσελκύσει και πάλι ο Κιλκισιακός το ενδιαφέρον τους κατορθώνοντας να δημιουργήσει ένα κλίμα σεβασμού και εμπιστοσύνης μεταξύ αθλητών και παραγόντων. 
Από όλα αυτά καταλαβαίνει κανείς ότι η φετινή αγωνιστική χρονιά θα είναι μία μεταβατική χρονιά.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη