ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ Δελτίο Τύπου .

 


Με τρία τμήματα στα Planet!

O Αλέξανδρος Κιλκίς βρέθηκε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στα γήπεδα Planet στη Θέρμη για διεξαγωγή φιλικών αγώνων για την «Ίντερ» και τα δύο τμήματα της «Μάντσεστερ».

Ένα πολύ δύσκολο φιλικό λίγο πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών της έδωσε η "Ίντερ", που με αντίπαλο τις Ακαδημίες Μίκρας, και αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2.

Ωραίο θέαμα για τις δύο ομάδες, με κάθε μία από αυτές να έχει το...δικό της ημίχρονο.

Στο πρώτο μέρος οι Ακαδημίες Μίκρας ευτύχησαν να προηγηθούν νωρίς από στατική φάση, κόρνερ, ενώ είχαν και τρεις καλές στιγμές ακόμη, με τον Μιχάλη Θεοδωράκο μία φορά, και τον Κωνσταντίνο Ιωακειμίδη άλλες δύο να τους σταματούν.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Μιχάλη Αναστασιάδη ανέβασε κατακόρυφα απόδοση, και παρά το γεγονός πως δέχθηκε και πάλι τέρμα από στατική φάση, κόρνερ, δεν πτοήθηκε, βρήκε παιχνίδι από τον άξονα και τα πλάγια, έφτασε σε οριζόντιο δοκάρι με τον Παυλίδη και εν τέλει ισοφάρισε.

Τέσσερα λεπτά πριν τη λήξη ο Κότσι είχε οριζόντιο δοκάρι, και στην επαναφορά ο Γρηγοράκης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, και στη τελευταία φάση, ο Παναγιώτης Δεσποινίδης ξεμαρκαρίστηκε όμορφα μέσα στη περιοχή και με δεξί διαγώνιο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ: Μ. Θεοδωράκος (Ιωακειμίδης-Κώστογλου), Τσουτσουλίγκας, Παλαμίδης, Μαυροκεφαλίδης, Παυλίδης, Χριστοφορίδης, Κότσι, Δεσποινίδης, Γρηγοράκης, Γκιόκα, Μπουρλής, Σακαλής και Κ. Θεοδωράκος.

Η "Μάντσεστερ" κατέβηκε και με τα δυο της τμήματα στη Θεσσαλονίκη, δίνοντας φιλικούς αγώνες με την Κ12 του ΠΑΟΝΕ, και την Κ11 του Ορφέα Σουρωτής.

Οι ποδοσφαιριστές του Κωνσταντίνου Ντουντούκη είχαν ξανά εξαιρετική απόδοση, παίζοντας συνδυαστικό ποδόσφαιρο με ωραίες συνεργασίες, και έφτασαν εύκολα στις φιλικές νίκες, πετυχαίνοντας πολλά γκολ.

Όμορφη εικόνα και στα φιλικά στους Shooters!

Η Κυριακή είναι παραδοσιακά αφιερωμένη στα παιδιά, και οι αγώνες είναι συνεχείς.

Η Ακαδημία του Αλέξανδρου Κιλκίς βρέθηκε με τρεις ομάδες στις εγκαταστάσεις των Shooters στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης για τη διεξαγωγή φιλικών παιχνιδιών.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη