Γιώργος Αβραμίδης ΄΄ πρόεδρος Α.Ε.Π.΄΄ : Ας κάνουμε λίγο υπομονή . Η πολιτεία δεν έχει την απόλυτη ευθύνη .

 



S.N.K. : Χρόνια πολλά και Καλή Χρονιά.

Γ. Αβραμίδης : Καλή χρονιά με υγειά και ευτυχία .

Πολλά χαμόγελα και χαρές σε όλο τον κόσμο!!

Και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα σε όλους εμάς που τόσο μας λείπουν και αγαπάμε !!!

S.N.K. : κ. Αβραμίδη βλέπουμε σε πολλούς Νομούς να υπάρχει δυσαρέσκεια από τους παράγοντές για την αδιαφορία της πολιτείας στον ερασιτεχνικό αθλητισμό ;

Γ. Αβραμίδης : Η συζήτηση για το αν αδιαφορεί η πολιτεία ή αν ενδιαφέρεται για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό είναι μεγάλη.

Θα μιλήσω λοιπόν για το ποδόσφαιρο και κατά την άποψη μου πάντα, όσο υπάρχει το αυτοδιοίκητο της Ε.Π.Ο. , η πολιτεία δεν έχει καμία σχέση στο να αναμιχθεί στα της Ομοσπονδίας.

Διάβασα πρόσφατα μια συνέντευξη ενός μέλους της Ε.Π.Ο. ο οποίος ζητάει την βοήθεια της πολιτείας.

Και ρωτάω εγώ, για ποιόν λόγο να βοηθήσει η πολιτεία σε κάτι που δεν φέρει ευθύνη??

Αποκλειστική υπεύθυνη είναι η Ομοσπονδία.

Επιτέλους όσοι ασχολούνται με το Ποδόσφαιρο θα πρέπει να αναλαμβάνουν και τις ευθύνες τους και όχι να τις μεταφέρουν σε  άλλους.

Η μαμά των ερασιτεχνικών σωματείων είναι η Ομοσπονδία και αυτή πρέπει να ανατρέφει και να προσέχει τα παιδιά της.

Η ομοσπονδία στην οποία και υπαγόμαστε, μας έχει ξεχάσει εδώ και πολλά πολλά χρόνια... Ίσως γι' αυτήν υπάρχουν μόνο η Εθνική ομάδα και οι επαγγελματικοί σύλλογοι, διότι εκεί υπάρχουν και οικονομικά οφέλη.


S.N.K. : Πιστεύεται ότι στην παρούσα φάση θα ήταν δυνατή και εύκολη η επανέναρξη του τοπικού ; ή θα σώφρων  να κάνουμε λίγο ακόμη υπομονή ;

Γ. Αβραμίδης :  Πιστεύω πως θα πρέπει όλοι όσοι ασχολούμαστε με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, να κάνουμε λίγη υπομονή καθώς κακά τα ψέματα δεν μπορούμε κυρίως οικονομικά να λάβουμε τα απαραίτητα μέτρα ούτως ώστε να επανέλθουμε σε κανονικούς ρυθμούς.

Στις περισσότερες ομάδες υπάρχουν ποδοσφαιριστές οι οποίοι λόγω της δουλειάς τους, έρχονται σε επαφή με πολύ κόσμο και είναι πιθανόν να μεταφέρουν τον ιο μέσα σε ένα σωματείο.

Επίσης είναι δύσκολο για την διοίκηση μιας ομάδας να πείσει και να εγγυηθεί στον ποδοσφαιριστή του ότι όλα είναι καλά και ότι δεν θα πάθει κανείς τίποτα. Το δικό μου το σωματείο μετράει και 120 παιδιά ηλικίας 5 έως 15 χρονών στα τμήματα υποδομής της που σημαίνει 80-90 οικογένειες τις οποίες θα πρέπει να τις βάλουμε στην διαδικασία αυτή.

Δεν θα έκανα εγώ προσωπικά ποτέ, γιατί σαν την υγεία δεν έχει και δεν θα διαπραγματευτώ στο να αρρωστήσει κάποιος γονέας ή κάποιο μικρό παιδί, αλλά και κάποιος ποδοσφαιριστής της ανδρικής μας ομάδας!!

Κανείς δεν περισσεύει, υπομονή λοιπόν σε όλους, για να επιστρέψουμε όλοι μας υγιείς κάτω από τις κατάλληλες συνθήκες.

S.N.K. :  Πόσο  θα επηρεάσει η όλη κατάσταση μελλοντικά τους παράγοντες , θα τολμήσουν να βάλουν ευκολά - ξανά - χρήματα στο ποδόσφαιρο ;

Γ. Αβραμίδης :  Σίγουρα θα επηρεάσει η κατάσταση μελλοντικά τους παράγοντες στο να δαπανήσουν πολλά χρήματα στο ποδόσφαιρο.

Όταν θα είναι δύσκολο να πάρεις χορηγίες, γιατί τα μαγαζιά και οι περισσότεροι χορηγοί σου, δεν δουλεύουν.

Βέβαια αυτό ας είναι και μια εκκίνηση για όλους εμάς που για να έχουμε καλή ομάδα ίσως για 1-2 χρόνια κάνουμε μεγάλα έξοδα για να πληρώσουμε ποδοσφαιριστές.

Το μυστικό είναι στο να έχεις δικούς σου ποδοσφαιριστές που θα τους βγάλεις μέσα από τις Ακαδημίες σου.

Θα πρέπει πιστεύω όλοι μας να μειώσουμε τα έξοδα και να μην έχουμε πάθος στο να κάνουμε καλύτερη ομάδα για έναν χρόνο από τον διπλανό μας!! Κάποια στιγμή αυτοί που σε στηρίζουν θα κουραστούν και μοιραία θα έρθει η διάλυση.

Το κακό δεν είναι να παίζει στην Β' ή στην Γ' Κατηγορία!!

Το κακό είναι να μην υπάρχεις πουθενά...

S.N.K. :  Ευχαριστώ πολύ .

 


 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη