ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΛΑΓΙΑΣ: Καλωσορίζουμε την απόφαση και αναμένουμε διευκρινήσεις και λεπτομέρειες .

 

S.N.K. : Υπάρχει ικανοποίηση στην ομάδα έπειτα από τόσους μήνες  αποχής για την επανέναρξη , προπονήσεων και σιγά σιγά στην αγωνιστική δράση ; 

 Γιώργος Χατζηϊωαννίδης : Στην ομάδα υπάρχει ικανοποίηση με το άκουσμα της έναρξης των προπονήσεων ... απλά αναμένουμε την σχετική ΚΥΑ για διευκρινήσεις !!

 Την Δευτέρα 22/2 η ομάδα θα ξαναπατήσει στο χορτάρι του γηπέδου Πλαγίας για την επιστήμη επανέναρξη των προπονήσεων τηρώντας όλα τα προληπτικά μέτρα σύμφωνα με τις διατάξεις των νόμων . 

S.N.K. : Στο ενδεχόμενο να γίνει μόνο ένας γύρος η Αναγέννηση θα καταφέρει να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει από την αρχή της χρονιάς ; 

 Γιώργος Χατζηϊωαννίδης :  Στο πρωτάθλημα Γ Εθνικής κατηγορίας έχουμε αγωνιστεί σε 4 αγωνιστικές  και  απομένουν  άλλες 24 αγωνιστικές  ... πιστεύουμε πως είναι σωστό να διεξαχθούν όλες    και ας τελειώσουμε  τέλη Ιονίου  για να υπάρχει δικαιοσύνη στην οριστική βαθμολογία , πάντως ότι και αν αποφασισθεί θα προσαρμοστούμε άμεσα όπως κάνουμε πάντα .



Η ομάδα θα ξεκινήσει  την προετοιμασία της , με επίκεντρο την επαφή με την μπάλα , οι αθλητές μας βρίσκονται άπαντες σε καλή φυσική κατάσταση και σε ικανοποιητικό δείκτη μάζας σώματος καθώς όλα τα παιδιά εκτελούσαν ατομική άθληση σε αερόβιο ρυθμό . επίσης η ομάδα έχει  ενισχυθεί στο μεταγραφικό κομμάτι με 2 ποδοσφαιριστές ,τον Ιωαννίδη Δημήτριο και τον Κουρουζίδη Βασίλειο ευελπιστώ να έχουμε κάποιες προθήκες ακόμα για να ήμαστε ακόμα πιο ισχυρή στο πλήρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Γ Εθνικής!!!




Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη