Εκπληκτική Χρονιά στην Football League για τον Γιάννη Δαλιανόπουλο .

 



Ο Γιάννης Δαλιανόπουλος ξεκίνησε την καριέρα του στην  ηλικία των 12 από τις Ακαδημίες του Απόλλωνα Ευρωπού .

Στα δεκατρία του χρόνια πήγε στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ ως τα δεκάξι .

Με την φανέλα του ΠΑΟΚ κόντρα στην SBV Vitesse

Στην ηλικία των δεκαέξι την σεζόν 2015-16 επέστρεψε στα πάτρια εδάφη και  στο Πάϊκο Γουμένισσας που πρωταγωνιστούσε  στο πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ. Κιλκίς με το οποίο και κατέκτησε το πρωτάθλημα , ενώ έφτασε και στον τελικό Κυπέλλου της  Ε.Π.Σ. Κιλκίς .

Με την φανέλα του Πάϊκου .

Στον τελικό αυτό το Πάϊκο Γουμένισσας έχασε το κύπελλο από τον Εθνικό Νέου Αγιονερίου που αγωνίζονταν στο πρωτάθλημα της  Γ Εθνικής ,  ο τότε προπονητής του Εθνικού  Παναγιώτης  Διλμπέρης ζήτησε τον Γιάννη στον Εθνικό . όπου  μεταγράφηκε το Φεβρουάριο της ίδιας σεζόν .

 Στο υπόλοιπο της σεζόν  ο Δαλιανόπουλος αγωνίστηκε σε όλους τους αγώνες κυπέλλου ερασιτεχνών ( 4 συμμετοχές ) που συμμετέχει σαν κυπελλούχος της Ε.Π.Σ.Κ το Ν. Αγιονέρι  και είχε 5 συμμέτοχες στο πρωτάθλημα με την φανέλα του Εθνικού  .

Με την φανέλα του Εθνικού Νέου Αγιονερίου . 

Με την διάλυση του Εθνικού  βρέθηκε στην Γ Εθνική και στον Απόλλων Πόντου την ποδοσφαιρική χρονιά 2016-17  .

Εκείνη την χρονιά αγωνίστηκε  σε όλα τα παιχνίδια κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Μακεδονίας  και κατέκτησε το Κύπελλο , είχε δυο συμμετοχές στο κύπελλο ερασιτεχνών και στέφτηκε Πρωταθλητής με τον  Απόλλων   να ανεβαίνει στην Β Εθνική   .


Την επόμενη σεζόν 2017-18  , στην Β Εθνική  πραγματοποίησε τέσσερις συμμετοχές στο πρωτάθλημα και αγωνίστηκε   και τα τρία παιχνίδια του κυπέλλου Ελλάδος , στον όμιλο με ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός  – Αιγινιακό .

Στην Super League 2 όπως ονομάστηκε η Β Εθνική την σεζόν  2018-19   είχε δώδεκα  συμμετοχές    και αγωνίστηκε  σε όλους τους αγώνες κυπέλλου στον όμιλο με Λάρισα – Πανιώνιο και Ηρόδοτο .  

Την δεύτερη σεζόν στην Super League 2  , 2019-20 είχε 14 συμμετοχές 90άλεπτα  .

Tην φετινή σεζόν 2020-21 στην   Football League   πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις καθώς σε όλους τους αγώνες ήταν από τους διακριθέντες   .

Με 18 συμμετοχές και 1620 ΄ λεπτά είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής στην  φετινή  Football League   .
















Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη