Γιώργος Χατζηιωαννίδης : Θα επιδιώξουμε μια πετυχημένη σεζόν .

 

Με αφορμή την έναρξη του Πρωταθλήματος Γ εθνικής Κατηγορίας ,θέλω να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες το προσωπικό τους ,τους διαιτητές μας  Υγειά ,ευημερία και  κάθε επιτυχία στον καθένα ξεχωριστά..
Εύχομαι να διεξαχθεί ένα πρωτάθλημα πλήρως ανταγωνιστικό δίκαιο και να ολοκληρωθεί με υγεία από όλους (διοργανώτρια αρχή , ομάδες, φίλαθλοι κτλ)
Η Ομάδα μας Α.Π.Ο ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΛΑΓΙΑΣ (μοναδικός εκπρόσωπος στα Εθνικά  Πρωταθλήματα του Νομού Κιλκίς)  με δυναμική Τεχνικού Προσωπικού "2" και αθλητών "25" θα επιδιώξουμε μια σέζον παρόμοια της περσινής πετυχημένης (6η θέση κ άνετη παραμονή).
Φυσικά για να το καταφέρουμε αυτό στόχος σε κάθε παιχνίδι εντός-εκτός θα είναι ο πρωταθλητισμός κ η επιδίωξη του θετικού αποτελέσματος...
Μεγάλη χαρά και τιμή είναι που θα αγωνιστούμε απέναντι σε ιστορικές ομάδες όπως η Δόξα Δράμας , Αγρ.Αστέρας και άλλες , σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους μας αλλά δεν φοβόμαστε κανέναν και σε κάθε παιχνίδι οι Ποδοσφαιριστές μας θα επιδιώκουν την νίκη!!!
Σημαντική σημείωση για την έδρα μας το καταπληκτικό Στάδιο Κιλκίς που πλέον με την αλλαγή νέου τύπου Ταρτάν (συγχαρητήρια στο Δήμο Κιλκίς και στην Δημοτική Αρχή) θα είναι ακόμα ομορφότερο...
Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Παιονίας και την Α.Ε Πολυκάστρου για την παραχώρηση του Σταδίου τους για τους αγώνες που το αιτηθήκαμε , όπως επίσης και την γειτονική μας Ομάδα Δόξα Χέρσου και τον Δήμο Κιλκίς για την παραχώρηση του Σταδίου τους για τους αγώνες Κυπέλλου Ελλάδος οπου η Ομάδα μας συμμετείχε έως την 2η φάση ,πετυχαίνοντας νίκη  - πρόκριση στην 1η φάση για 2η φορά στην Ιστορία μας!!!
Εύχομαι στους Ποδοσφαιριστές μας Υγεία Δύναμη και πολλές επιτυχίες σε Αθλητικό και προσωπικό επίπεδο...
Επίσης στο Δ.Σ μας και σε όλο τον φίλαθλο ποδοσφαιρικό κόσμο του  Νομού Κιλκίς εύχομαι Υγεία και τούς Υποσχόμαστε πως οι Ομάδα μας (όπως και πέρσι) θα καταθέσει όλη την δυναμική της σε κάθε παιχνίδι για το θετικό αποτέλεσμα!!!!










Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη