Αυτός θα αναλάβει την Εθνική ;


 Ποιός φλερτάρει να αναλάβει τον πάγκο του ομοσπονδιακού συγκροτήματος μετά την απομάκρυνση του Ολλανδού τεχνικού.
Εθνική Ελλάδας: Αυτός αναλαμβάνει τη μετά Φαν'τ Σιπ εποχή; Πίνουν νερό στο όνομά του οι Αλβανοί. Ποιός φλερτάρει να αναλάβει τον πάγκο του ομοσπονδιακού συγκροτήματος μετά την απομάκρυνση του Ολλανδού τεχνικού.
Υψηλή εκτίμηση τρέφουν στην ΕΠΟ για την περίπτωση του Τζιάνι Ντε Μπιάζι για την Εθνική ομάδα.
Σύμφων αμε τη «LiveSport», ο Ιταλός τεχνικός που οδήγησε την εθνική Αλβανίας στην τελική φάση του Euro 2016 βρίσκεται ψηλά στη λίστα των παραγόντων της ΕΠΟ για τη μετά Φαν'τ Σιπ εποχή.
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο 65χρονος τεχνικός έχει συμβόλαιο με την ομοσπονδία του Αζερμπαϊτζάν, ωστόσο είναι ανοιχτός να αποχωρήσει και γι' αυτό τις τελευταίες μέρες έχει προταθεί στην ΕΠΟ. Σύμβουλοι της Ομοσπονδίας εκτιμούν πως έχει όλο το “πακέτο” για να επαναφέρει την Εθνική ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών.
Πάντως στη διοίκηση της ΕΠΟ έχουν προταθεί κι άλλοι Ιταλοί (Γκατούζο, Ντοναντόνι), αλλά ο Ντε Μπιάζι είναι αυτός που έκανε... κλικ και κρίνεται ως ιδανικότερη λύση τη δεδομένη στιγμή.
Ο Ντε Μπιάζι είχε αποθεώσει τον Έργκους Κάτσε όταν έπαιζε στον ΠΑΟΚ στα ιταλικά ΜΜΕ τον Ιούλιο του 2015. 
«Παίζοντας στον ΠΑΟΚ έχει αποκτήσει ωριμότητα και εμπειρία, παρότι είναι 22 ετών. Είναι πάντα βασικός, στο χώρο της μεσαίας γραμμής, είτε σαν ανασταλτικός μέσος, είτε με οργανωτικά καθήκοντα. Έχει πολύ καλά τεχνικά στοιχεία, αλλά όχι μόνο αυτό. Πιστεύω πως έχει πολύ μέλλον, έχει προσωπικότητα και είναι δυνατός, παρότι φαίνεται μικροκαμωμένος και αδύνατος», είχε αναφέρει ο Ντε Μπιάζι.


 Πηγή :  sportdog.gr 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη