Τα νέα της Αναγέννησης Πλαγιάς .

 

Γιώργος Χατζηιωαννίδης : Συνετίζονται οι καθημερνές προπονήσεις στο γήπεδο Πλαγίας και  στο στάδιο Κιλκίς για την Ομάδα μας.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής , συμμετέχουν  23 αθλητές σε καθημερνή βάση .

Έχει  ξεκινήσει η αντιστροφή μέτρηση για την επιστροφή του Αχιλλέα Κάργα  (τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Άρη Αβάτου) ο οποίος προπονήται  μαζί με την ομάδα έχοντας όμως διαφορετικό πρόγραμμα..
Ο άτυχος της σεζόν είναι ο Κέτα Κλόντι ο οποίος παρόλο που ξεκίνησε την αγωνιστική δράση πολύ δυναμικά και  γρήγορα  καθιερώθηκε στην αρχική 11αδα δείχνοντας στοιχεία ποδοσφαιριστή με πολύ όρεξη πάθος και θέληση για διάκριση ,σε μια ατύχη στιγμή στον αγώνα με το Άβατο και αυτός τραυματίστηκε από χτύπημα του αντίπαλου ποδοσφαιριστή από τις ενέργειες που έγιναν από την Ομάδα μας σε συνεννόηση και με τον ποδοσφαιριστή μας κρίνεται απαραίτητη η χειρουργική επέμβαση προσθίου χιαστού η οποία εχει δρομολογηθεί για να επανέλθει ο αθλητής μας οσο το δυνατόν γρηγορότερα στους αγωνιστικούς χώρους με την φανέλα της Αναγέννησης.

Αποδεσμεύσεις 
Παρελθόν από την ομάδα αποτελούν οι ποδοσφαιριστές
Αμανατίδης  Γεώργιος
Γρηγοριάδης  Αλέξανδρος
Πάντος Κωνσταντίνος
 Οι οποίοι δεν μπορούν να ακολουθήσουν το βεβαρημένο καθημερνό πρόγραμμα Ομάδας Γ εθνικής .
Τους ευχαριστούμε και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια.


Ο Α.Π.Ο ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΛΑΓΙΑΣ   για τον 2ο γύρο του Πρωταθλήματος  της Γ Εθνικής θα πορευτεί με σύνολο ποδοσφαιριστών 25 (23 εν ενεργεία + 1 που είναι σε  στάδιο αποθεραπείας + 1 τραυματίας) ,παραμένουν ολοι οι ποδοσφαιριστές που αποτελούν τον βασικό κορμό της Ομάδας στο 100% και ενισχύθηκε με ποδοσφαιριστές με ποιότητα και  εμπειρία για να  συνεχίσει η ομάδα  να είναι  ανταγωνιστική στο ιδιαίτερο πρωτάθλημα της Γ εθνικής όπως πετυχημένα πράττει  για 2η συνεχόμενη σεζόν .
Το κλίμα στην ομάδα διατηρείται σε άριστο επίπεδο και  το τεχνικό επιτελείο και  οι ποδοσφαιριστές βλέπουνε κάθε παιχνίδι ως ένα μεγάλο τελικό , καταθέτοντας πάντα το 100% για το θετικό αποτέλεσμα . 


Την Κυριακή η Ομάδα   θα μεταβεί στην Χρυσούπολη Καβάλας για να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον τοπικό Νέστο σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα με μεγάλη βαθμολογική σημασία και για τις δυο ομάδες  .

Η αποστολή της Αναγέννησης  θα αποτελείται από 23 αθλητές  και Τεχνικό Επιτελείο  με στόχο όπως φυσικά και σε κάθε παιχνίδι να καταθέσουν ψυχή και σώμα για το θετικό αποτέλεσμα .






Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη