Α.Ο. Κιλκισιακός Κ15 Φάση των 16 2ο αγώνας .


 Κ15 Φάση των 16, 2ος αγώνας
Α.Ο. Κιλκισιακός - Έσπερος Τερψιθέας 2-0
Σε ένα πολύ δυνατό, knock out παιχνίδι, που διεξήχθη χθες στο γήπεδο του Ατέρμονα (παρουσία πολλών θεατών για άλλη μία φορά), η Κ15 του Γιώργου Δαϊλλίδη επικράτησε με 2-0 του Έσπερου Τερψιθέας και προκρίθηκε στα προημιτελικά της ΕΠΣ Μακεδονίας (2-2 το πρώτο παιχνίδι).
Με επιβλητική εμφάνιση καθ΄όλη την διάρκεια του αγώνα, ο Κιλκισιακός έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του στο 17ο λεπτό, έπειτα από συνεργασία των Πόζτνιακ, Χρυσοχόου, Ξυγαλατά, και Αλμασίδη Γιάννη, εκ των οποίων ο τελευταίος είχε ένα ωραίο σουτ, με την μπάλα όμως να καταλήγει στο δοκάρι.
Το σκορ για την ομάδα μας ανοίγει στο 32ο λεπτό έπειτα από κόρνερ και εξαιρετική κεφαλιά του Παπαδόπουλου Χρήστου. Μία πολύ καλή ευκαιρία για δεύτερο γκολ, μπορούσε να σημειωθεί στο 39ο λεπτό με φάουλ του Ξυγαλατά, αλλά με πολύ καλή επέμβαση, ο αντίπαλος τερματοφύλακας, δεν άφησε να πραγματοποιηθεί αυτό και διατήρησε το 1-0 σκορ ημιχρόνου.
Στο 2ο ημίχρονο χάθηκαν τρείς σημαντικές ευκαιρίες για την ομάδα μας, σε παράλληλη σέντρα του Μπατσή, σε σουτ του Πόζτνιακ και σε πλαγιοκόπηση τον Κεχαγιόγλου και Τζίκο, δεν επιτεύχθηκε γκολ, το οποίο όμως ήρθε στο τελευταίο λεπτό ήρθε στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης μετά από κούρσα του Τζίκο και σκόρερ τον ίδιο, σφραγίζοντας έτσι την νίκη της Κ15 μας στο τρομερό παιχνίδι των παιδιών ενάντια στον Έσπερο Τερψιθέας, και οδηγώντας την ομάδα στα προημιτελικά της ΕΠΣ Μακεδονίας!
Αγωνίστηκαν οι: Γαιτάνης, Λαζαρίδης, Κεχαγιόγλου, Μπατσής,Καναρόπουλος, Αλμασίδης Γ., Γυριχίδης, Παπαδόπουλος Χρ, Αλμασίδης Κ., Πόζτνιακ, Χρυσοχόου, Αμανατίδης, Τζίκο, Ξυγαλατάς.
Η φωτογραφία μιλάει από μόνη της!
Συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια! Είμαστε μαζί σας, συνεχίστε!

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη