Τα νέα των Ακαδημιών: Κ15: Α.Ο Κιλκισιακός - Ακαδημίες Μίκρας


 Κ15: Φάση των 8 της ΕΠΣ Μακεδονίας : Α.Ο. Κιλκισιακός - Ακαδημίες Μίκρας 3-0
Με επιβλητική εμφάνιση, η Κ15 του Γιώργου Δαϊλλίδη, κέρδισε  τον πρώτο αγώνα για τους 8 της ΕΠΣ Μακεδονίας!
Το πρώτο 20λεπτο του αγώνα ήταν ισορροπημένο, με την ομάδα μας να παίρνει την πρωτοβουλία από εκείνο το σημείο. Με Έχασε ευκαιρία για άνοιγμα του σκορ με τον Τζίκο και τον Ξυγαλατά στο 25ο λεπτό, η οποία ήρθε στο 32ο λεπτό μετά από ωραίο συνδυασμό των Κεχαγιομόγλου, Γρίβα και Ξυγαλατά, με τον Χρυσοχόου να σουτάρει εντός περιοχής και να κάνει το 1-0. 
Στο 39ο λεπτό ο Τζίκο με πλασε έκανε το 2-0, όπου ηταν και το σκορ ημιχρόνου.
Στο 2ο ημίχρονο ο Κιλκισιακός με μεγάλη ψυχολογία και με ποδοσφαιριστές που ήρθαν από τον πάγκο και έδωσαν ενέργεια στην ομάδα, έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ. Στο 58ο λεπτό με την συνεργασία των Πόζντνιακ, Χρυσοχόου και Αμανατίδη και με τον τελευταίο να κερδίζει πέναλτι, έγινε το 3-0 μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Ξυγαλατά.
Ευκαιρία υπήρξε και στο 65ο λεπτό με τον Αμανατίδη να έχει πετυχαίνει δοκάρι, και  άλλες δύο σπουδαίες ευκαιρίες για διεύρυνση του σκορ με Μπατσή, Αμανατίδη και Τζίκο. 
Αγωνίστηκαν οι:Σιδεράς, Κατσάκης, Κεχαγιόγλου, Λαζαρίδης, Καναρόπουλος, Μπατσής, Αλμασίδης Γ., Γυριχίδης, Παπαδόπουλος Χρ, Αλμασίδης Κ. , Χρυσοχόου, Πόζντνιακ, Τζίκο, Γρίβας, Ξυγαλατάς , Αμανατίδης.
Συγχαρητήρια στους παίκτες και τον προπονητή τους για την νίκη και τον φίλαθλο κόσμο που στηρίζει την προσπάθεια των παιδιών μας! 


Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη