ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Δελτίο Τύπου .

 
Με νέα νίκη στους «8» της Κ15 ΕΠΣ Μακεδονίας ο Αλέξανδρος Κιλκίς
Ο Αλέξανδρος Κιλκίς είναι στα προημιτελικά της Κ15 της ΕΠΣ Μακεδονίας μετά την νίκη με 3-1 επί του Α.Σ. Αστέρια και σε συνδυασμό με το 2-2 του πρώτου παιχνιδιού!
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Αλέξανδρο Κιλκίς να έχει το πόδι στο... γκάζι! Στο 3' ο Σακαλής έβγαλε την ασίστ στον Γρηγοράκη που με πλασέ στην κίνηση άνοιξε το σκορ.
Στο 10' νέα άψογη συνεργασία, με τον Χριστοφορίδη να βγάζει την κάθετη πάσα και τον Γρηγοράκη να σκοράρει εκ νέου.
Στο 23' ο Κότσι έκανε την ατομική ενέργεια, "έσπασε" στον Γρηγοράκη που με πλασέ σε κενό τέρμα ολοκλήρωσε το χατ τρικ.
Στο 35' τα Αστέρια εκμεταλλεύτηκαν μια αμυντική αδράνεια μειώνοντας το σκορ.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Μιχάλη Αναστασιάδη, έδωσε χώρο στον αντίπαλο, κράτησε την μπάλα όσο χρειάστηκε και είχε μια καλή στιγμή με σουτ του Κότσι.
Οι φιλοξενούμενοι απ'την μεριά τους είχαν και αυτοί μία καλή ευκαιρία με σουτ πάνω από το δοκάρι.
Η κλήρωση για τα προημιτελικά πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, με τον Αλέξανδρο Κιλκίς να τίθεται αντιμέτωπος σε διπλούς αγώνες με τη Νίκη Ευκαρπίας και να είναι το μεγάλο φαβορί για πρόκριση στα ημιτελικά!
Αλέξανδρος Κιλκίς: Ιωακειμίδης, Αγοράκης, Α. Παυλίδης, Αναστασούδης, Σακαλής, Χριστοφορίδης, Κακαβίτσας, Κότσι, Γρηγοράκης, Γκιόκα, Δεσποινίδης, Ζαραλής, Τσαντάκης, Κώστογλου.
Στα ημιτελικά της ΕΠΣ Μακεδονίας η Κ13!
κπληκτική εμφάνιση και νίκη με 3-0 για την Κ13 «Μάντσεστερ», και παράλληλα πρόκριση στα ημιτελικά της ΕΠΣ Μακεδονίας! Η ομάδα του Κωνσταντίνου Ντουντούκη επικράτησε και στο γήπρφο του Μεγάλου Αλεξάνδρου του Εθνικού Αστέρα Πυλαίας και περιμένει στους «4» τον Πρωτέα Ευόσμου.
Παρά τη νίκη με 3-1 στο πρώτο παιχνίδι, οι ποδοσφαιριστές του Αλέξανδρου Κιλκίς μπήκαν στο γήπεδο για να πάρουν τη νίκη-πρόκριση, και παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο έφτασαν δίκαια στην τελική επικράτηση.
Ο Γαλέας δύο φορές έδωσε ασίστ στον Μανγκανιέλλο στο πρώτο ημίχρονο, ο οποίος βρήκε δίχτυα σε ισάριθμες προσπάθειες. Η αμυντική λειτουργία ήταν άψογη, με την Πυλαία να απειλεί δύο φορές, δίχως όμως αποτέλεσμα.
Δοκάρι στο δεύτερο ημίχρονο ο Κηροποιός και τελικά το 3-0 στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου με σουτ του Γαλέα.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ: Βάτσος, Σουμελίδης, Νικολαΐδης, Κούντουρας, Γκόγκος, Παρλάλογλου, Αμανατίδης, Μανγκανιέλλο, Παντελίδης, Γαλέας, Κωνσταντινίδης, Πουρίκι, Κηροποιός, Αντωνιάδης, Παπαδόπουλος.

Επιστροφή στις νίκες για την Ομάδα Νέων!

Δύο πρόσωπα παρουσίασε ο Αλέξανδρος Κιλκίς στη νίκη του με 4-3 στο Δημοτικό Στάδιο με το Κεντρικό. Ένα εντυπωσιακό στο πρώτο ημίχρονο, με πολλές φάσεις, συνδυαστικό ποδόσφαιρο τόσο από τον άξονα όσο και από τα πλάγια, αλλά και ένα πιο…χαλαρό στο δεύτερο μέρος που έδωσε τη δυνατότητα στο Κεντρικό να μειώσει στο τέλος.

Η ομάδα του Μιχάλη Αναστασιάδη μπήκε ιδανικά στο παιχνίδι, πήρε αμέσως την πρωτοβουλία και έφτασε στο 1-0 με σουτ του Κωνσταντίνου Σιδηρόπουλου στο 9’ με σουτ έξω από την περιοχή. Στο 26’ ο Μπατσέλλι εκτέλεσε κόρνερ και ο Γκαμπριντασβίλι στο δεύτερο δοκάρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 30’ ο Γρίβας έκανε ωραία ατομική ενέργεια κερδίζοντας το πέναλτι, που εκτέλεσε ο ίδιος όμως ο αντίπαλος τερματοφύλακας έδιωξε. Τρία λεπτά αργότερα ο Γρίβας έδωσε στον Γκιόκα που με πλασέ από το πέναλτι έκανε το 3-0. Στο 38’ ο Γκαμπριντασβίλι έδωσε στον Μπατσέλλι που με διπλή προσπάθεια από κοντά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0.
Ο Αλέξανδρος μπήκε δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο, είχε τις ευκαιρίες και για άλλα τέρματα, όμως τις σπατάλησε. Από την μεριά του το Κεντρικό εκμεταλλεύτηκε όλες τις στατικές του φάσεις, και με τέρματα στο 72’, στο 81’ και στο 83’ ξαναμπήκε στην διεκδίκηση του θετικού αποτελέσματος.
Εν τέλει δεν άλλαξε κάτι, με τον Αλέξανδρο Κιλκίς να ολοκληρώνει τη φετινή του παρουσία στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας την Κυριακή εκτός έδρας με αντίπαλο τη Θύελλα Δοϊράνης.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ: Κώστογλου, Φ. Παυλίδης, (73’ Πότκα), Σπασόπουλος (46’ Α. Παυλίδης), Α. Παπαδόπουλος, Στανημερόπουλος, Γκιόκα (52’ Αλπανίδης), Γκαμπριντασβίλι, Νικολαΐδης (52’ Νάκος), Γρίβας, Μπατσέλλι (73’ Καρασαρίδης), Σιδηρόπουλος.
Θετική εικόνα και στις μικρότερες ηλικίες!
Η καλή μέρα για τις ομάδες του Αλέξανδρου Κιλκίς στα ηλικιακά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Μακεδονίας συνεχίστηκε με ακόμη δύο νικηφόρα αποτελέσματα. Η Κ9 "Μαρσέιγ" παίζοντας εντυπωσιακά πέτυχε πολλά γκολάκια στο παιχνίδι της στα Joga Bonito με τον Ήφαιστο, ενώ και η Κ10 "Παρί" βρέθηκε σε εξαιρετική μέρα στα Planet στην αναμέτρησή της με τη Νέα Καλλικράτεια.

Νέα τεσσάρα για την Κ12!
Συνέχεια στα εντυπωσιακά της αποτελέσματα έδωσε η Κ12 «Μάντσεστερ» στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας. Νίκη με 4-1 για τους ποδοσφαιριστές του Κωνσταντίνου Ντουντούκη το πρωί της Κυριακής στα γήπεδα Joga Bonito στη Θεσσαλονίκη.
Γρήγορο και συνδυαστικό ποδόσφαιρο για την ομάδα του Αλέξανδρου Κιλκίς, με τον Τάσο Παρλάλογλου να πετυχαίνει δύο γκολ, και από ένα οι Βασίλης Παντελίδης και Κωνσταντίνος Βαλσαμίδης.
Το μεσημέρι της Κυριακής η «Μίλαν» του Κωνσταντίνου Ντουντούκη έδωσε αγώνα στην Κ11 της ΕΠΣ Μακεδονίας με αντίπαλο τον Αριστοτέλη Καλαμαριάς στα γήπεδα Planet στη Θεσσαλονίκη. Πολύ ωραίο παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες και νίκη με 4-3 για τον Αριστοτέλη.




Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη