Γιώργος Χατζηιωαννίδης : Εφ΄ όλης της ύλης .

Sport News Kilkis :  Κύριε Χατζηιωαννίδη καλησπέρα  
Γιώργος Χατζηιωαννίδης : Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση.


Sport News Kilkis :  Τελείωσε μια ακόμη σεζόν στην Γ Εθνική για την Αναγέννηση , αυτήν την φορά η Αναγέννηση δεν τα κατάφερε .
Γιώργος Χατζηιωαννίδης : Μετά από πολλές αναβολές  τελείωσε η φετινή σεζόν, 2η συνεχόμενη για την Ομάδα μας Αναγέννηση Πλαγιάς στο Πρωτάθλημα Γ' Εθνικής. Όντως βαθμολογικά μπορεί να μην τα καταφέραμε ΑΛΛΑ πετύχαμε τον βασικό μας στόχο στο έπακρο, ο οποίος ήταν να κατακτήσουμε το Κύπελλο ΕΠΣ Κιλκίς και στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής να ήμαστε μια Υγιείς  δυναμική Ομάδα (γνωρίζοντας εξ αρχής πως την νέα σεζόν 2022-23 η Γ ' Εθνική θα απαρτίζεται από 4 ομίλους.)
Με απόλυτη ειλικρίνεια  μπορώ να δηλώσω επίσημα πως η Αναγέννηση Πλαγιάς τα τελευταία Έτη έχει γίνει γνωστή με τις συμμετοχές της και με τις τεράστιες Ιστορικές νίκες της , μα πάνω από όλα με την άριστη φιλοξενία της και συμπεριφορά της σε διαιτητές  παρατηρητές και Ομάδες από τον Έβρο  έως την Κρήτη σε όλη την επικράτεια...
Η Ομάδα μας τα τελευταία 5 έτη έχει πετύχει τα πάντα και έχει εκπληρώσει με το παραπάνω τα όνειρα κάθε στελέχους και φίλου χωριανού του Συλλόγου μας.
Άρα θεωρώ πως τα καταφέραμε και το αποτέλεσμα είναι κάτι καλύτερο από το ιδανικό!!!!


Sport News Kilkis : Παρ όλα αυτά φέτος η Αναγέννηση πρόσθεσε ένα ακόμη τρόπαιο στην βιτρίνα της αυτό της Κυπελλούχου Ε.Π.Σ. Κιλκίς  
Γιώργος Χατζηιωαννίδης : Για τον θεσμό του Κυπέλλου  καταντήσαμε το τρόπαιο  για 3η φορά στην ιστορία μας και το σημαντικό είναι πως τις τελευταίες πέντε ποδοσφαιρικές σεζόν το έχουμε κατάκτηση τρείς φορές, αυτό αποδεικνύει  πως στην Ομάδα μας γίνεται τα τελευταία  χρόνια σταθερή μεθοδική δουλειά με υψηλούς Στόχους που πάντα  προσπαθούμε να τους πετύχουμε και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια  στους Ποδοσφαιριστές μας καθώς αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές μας και αυτοί υλοποιούν, εκτελούν τις οδηγίες και τα δεδομένα που απαιτούνται σε κάθε αγώνα με κάθε αντίπαλο.

Sport News Kilkis : Γνωρίζοντας από το καλοκαίρι ότι η Ε.Π.Ο θα πάει σε αναδιάρθρωση και θα μειώσει τους ομίλους στην Γ Εθνική πόσο δύσκολο εξ αρχής ήταν το έργο της παραμονής για την ομάδα ?  
Γιώργος Χατζηιωαννίδης : Το γνωρίζαμε από την περσινή περίοδο που κατακτήσαμε την 6η θέση στο Πρωτάθλημα Γ' Εθνικής πως η Ομοσπονδία θα μειώσει τους Ομίλους και από 10 θα τους κάνει 7 και εν συνεχεία 4 καθώς η προκήρυξη  πρωταθλήματος που μας ανακοίνωσαν είναι για 3 σεζόν.. 
Το πιο εύκολο θα ήταν να λέγαμε το καλοκαίρι εγώ το ΔΣ και οι Ποδοσφαιριστές μου "εντάξει παραμείναμε στην Γ' Εθνική δεν κατεβαίνουμε και συνεχίζουμε στην Α1"..
Εμείς όμως  με κοινή απόφαση επειδή μας αρέσουν οι προκλήσεις, επειδή για να βελτιώνεσαι  πρέπει  να αγωνίζεσαι σε υψηλό  επίπεδο  και για να διακριθείς πρέπει να αγωνιστείς με μεγάλους ιστορικούς συλλόγους  όπως Δόξα Δράμας, Αγροτικός Αστέρας και άλλες  δηλώσαμε Συμμετοχή  για 2η συνεχόμενη σεζόν στο Πρωτάθλημα Γ ' Εθνικής και καταφέραμε μεγάλες νίκες  πχ   Αναγέννηση Πλαγιάς- Δόξα Δράμας  μέσα στην Αλεξανδρούπολη Θέρμη και άλλες .
Τέτοιες νίκες είναι που κάνουν μια ομάδα γνωστή σε όλη την επικράτεια τέτοιες νίκες είναι που σε δίνουν το δικαίωμα να γράφεις ιστορία με χρυσά γράμματα. 

Sport News Kilkis : Μήπως τελικά ήταν λάθος που άλλαξε όμιλο η Αναγέννηση ? Στο 2ο όμιλο κάποιες ομάδες τις γνώριζε από την περσινή σεζόν . 
Γιώργος Χατζηιωαννίδης : Δεν θεωρώ πως ήταν λάθος ή αλλαγή ομίλου για την Ομάδα μας.
Όταν δηλώνεις Συμμετοχή  σε έναν Όμιλο Γ' Εθνικής κατηγορίας για 2η σεζόν, έχεις απόκτηση την εμπειρία και την γνώση για τις απαιτήσεις που χρειάζονται και είσαι υποχρεωμένος να προσαρμοστείς στα δεδομένα που απαιτούνται. 
Όλοι οι όμιλοι έχουν υψηλό δείκτη δυσκολίας και όλες οι ομάδες λειτουργούν πλήρως επαγγελματικά.


Sport News Kilkis : Ποιο είναι το αύριο για τον Γιώργο Χατζηιωαννίδη .
Γιώργος Χατζηιωαννίδης : Το αύριο για εμένα προσωπικά θα το δείξει το επόμενο διάστημα. 
Φυσικά και υπάρχουν σημαντικές προτάσεις και συζητήσεις αλλά δεν χρειάζεται βιασύνη, καθώς πριν λίγες ώρες ολοκληρώσαμε τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις, η Ομάδα μου η Αναγέννηση Πλαγιάς απέναντι σε εμένα και στους Ποδοσφαιριστές μου στάθηκε με τον καλύτερο ιδανικό τρόπο στις οικονομικές υποχρεώσεις και γενικά σε όλα τα θέματα και σίγουρα αυτή θα έχει τον πρώτο λόγο.
Υγεία να έχουμε όλοι μας και όλα τα άλλα με δουλειά επιμονή και υπομονή είναι εφικτά να τα πετύχουμε.

Sport News Kilkis : Ποιο θα είναι το μέλλον της Αναγέννησης .
Γιώργος Χατζηιωαννίδης : Η Αναγέννηση Πλαγιάς είναι η Ομάδα της καρδιάς μου ,ασχολούμαι 24 ώρες το 24ωρο για τις υποχρεώσεις της και εδώ πρέπει πάνω από όλα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου για την υπομονή και ανοχή- στήριξη που μου δείχνει.
Είναι ένας αθλητικός σύλλογος  εγγεγραμμένος στο μητρώο της ΓΓΑ 
Πλήρως εξοπλισμένος σε ιματισμό και σύνεργα για έναν προπονητή και Ποδοσφαιριστές που θέλουν να δουλέψουν επαγγελματικά και να πετύχουν Στόχους.
Η Ομάδα τα τελευταία χρόνια έχει πετύχει:
- Ένα  Πρωτάθλημα ΕΠΣ Κιλκίς και άνοδο στην Γ Εθνική 
- Τρία  Κύπελλα ΕΠΣ Κιλκίς
- Δύο  συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδος με δυο μεγάλες προκρίσεις 
- Δύο συνεχόμενες σεζόν συμμετοχή στο Πρωτάθλημα Γ' Εθνικής
Αυτήν την στιγμή διαθέτει μια υγιείς Διοίκηση ένα αξιόπιστο τεχνικό επιτελείο  και 22 Ποδοσφαιριστές  πετυχημένους με τίτλους και εμπειρίες.
Όλα είναι ιδανικά για να υπάρξει συνέχεια και μέλλον... Ευελπιστώ μέλλον να έχει και η Αναγέννηση Πλαγιάς αλλά φυσικά και όλες οι Ομάδες .
Θέλω να ευχηθώ  στην Πρωταθλήτρια Ομάδα του ομίλου μας Αγροτικό Αστέρα καλή επιτυχία στα μπαράζ ανόδου και μακάρι την νέα σεζόν να αγωνίζεται στην sl2.
Επίσης καλή επιτυχία στην Ομάδα που θα εκπροσωπήσει το νομό Κιλκίς στα μπαράζ ανόδου για την Γ Εθνική και μακάρι η πόλη μας να συνεχίσει  να έχει Ομάδα στα εθνικά πρωταθλήματα όπως ήμασταν εμείς τα δύο αυτά υπέροχα χρόνια.





Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη