Στην τελική φάση του Euro Γυναικών η Χρύσα Κουρομπύλια .

 

Μεγάλη διάκριση για την Ελληνική Διαιτησία . 
Η Επιτροπή Διαιτησίας της UEFA επέλεξε τους 12 διαιτητές και τις ομάδες βοηθών διαιτητών τους που θα οριστούν τους 31 αγώνες στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Γυναικών (UEFA Women's EURO 2022, που θα διεξαχθεί στην Αγγλία από τις 6 έως τις 31 Ιουλίου). Η επιλογή έχει και ελληνικό ενδιαφέρον καθώς στη λίστα των 25 βοηθών συμπεριλαμβάνεται και η Χρύσα Κουρομπύλια, μια κορυφαία διάκριση για την ίδια αλλά και για την ελληνική διαιτησία.
Ο πλήρης κατάλογος των διαιτητών που επιλέχθηκαν (με αλφαβητική σειρά):
Jana Adámková (Τσεχία)
Iuliana Demetrescu (Ρουμανία)
Cheryl Foster (Ουαλία)
Stéphanie Frappart (Γαλλία)
Marta Huerta de Aza (Ισπανία)
Riem Hussein (Γερμανία)
Lina Lehtovaara (Φινλανδία)
Ivana Martinčić (Κροατία)
Kateryna Monzul (Ουκρανία)
Tess Olofsson (Σουηδία)
Esther Staubli (Ελβετία)
Rebecca Welch (Αγγλία)
Επιπλέον, στο πλαίσιο ενός προγράμματος ανταλλαγής στο πλαίσιο της συμφωνίας συνεργασίας μεταξύ της UEFA και της Νοτιοαμερικανικής Συνομοσπονδίας Ποδοσφαίρου CONMEBOL, ένας Νοτιοαμερικανός διαιτητής θα συμμετάσχει στην ευρωπαϊκή ομάδα διαιτητών για το EURO Γυναικών της UEFA, όπως συνέβη και στο UEFA EURO 2020.
Η εκ Βενεζουέλας διαιτητής Emikar Calderas Barrera και οι βοηθοί της θα είναι μέρος της ομάδας στην Αγγλία, ενώ μια ευρωπαϊκή ομάδα διαιτητών (θα ανακοινωθεί) θα διαιτητεύσει μαζί με τους διαιτητές της CONMEBOL που επιλέχθηκαν για το Copa América Femenina 2022 στην Κολομβία τον Ιούλιο.
Κάθε ομάδα διαιτησίας θα αποτελείται από έναν διαιτητή, δύο βοηθούς διαιτητές, έναν τέταρτο διαιτητή και μια ομάδα δύο βοηθών διαιτητών βίντεο (VAR) στο στάδιο. Να επισημάνουμε ότι ρέφερι VAR τοποθετούνται για πρώτη φορά σε όλους τους αγώνες σε τελικό τουρνουά EURO Γυναικών της UEFA.
Ο επικεφαλής της Διαιτησίας της UEFA, Ρομπέρτο ​​Ροζέτι, δήλωσε: «Είχαμε να πάρουμε κάποιες δύσκολες αποφάσεις για το ποιοι διαιτητές θα πάνε στο EURO Γυναικών, επειδή τώρα έχουμε μια αυξανόμενη ομάδα διαιτητών υψηλού επιπέδου από τους οποίους μπορούμε να επιλέξουμε.
Έχοντας αξιολογήσει τους διαιτητές στα μαθήματα προετοιμασίας μας και αφού παρακολουθήσαμε τις επιδόσεις τους σε αγώνες της UEFA, γνωρίζουμε ότι οι επιλεγμένοι διαιτητές έχουν ό,τι χρειάζεται για να λάβουν αυτοπεποίθηση και ομοιόμορφη λήψη αποφάσεων στο τελικό τουρνουά.
Μερικοί από τους διαιτητές θα αναλάβουν τους αγώνες στα τελευταία στάδια του UEFA Women's Champions League αυτής της σεζόν, προτού ολόκληρη η ομάδα αρχίσει να επικεντρώνεται στην πρόκληση που έχει μπροστά της στην Αγγλία αυτό το καλοκαίρι».

        Οι πίνακες Διαιτητών Βοηθών και Var . 



Σφυρίγματα 




Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη