Απόλλων Ευρώπου : Συγχαρητήρια στην Α.Ε.Π. για το fair play- Αφιερώνουμε την νίκη στον πρόεδρο μας Γίτσο .

 

Το Σάββατο ζήσαμε ένα ντέρμπι πραγματικό. Ένα παιχνίδι που θα θυμόμαστε για καιρό. Η ομάδα μας κατάφερε να κερδίσει την ΑΕΠ και να πάει να παίξει το τελικό των play off στην έδρα του ΠΑΟΚ Κρηστώνης. Χρειάστηκε να φτάσουμε στη διαδικασία των πέναλτι και να καρδιοχτυπήσαμε ώστε να φτάσουμε στη νίκη. Δεν θα πούμε περισσότερες λεπτομέρειες για το παιχνίδι, αφού έγιναν αρκετά πράγματα τα οποία είναι αξιοσημείωτα.
1} Το fair play που τήρησε η ομάδα της ΑΕΠ σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι είναι πραγματικά άξιο συγχαρητήριων και όχι μόνο. Δεν νομίζω να υπάρχει τρόπος να εκφραστεί ή να επιβραβεύτει αυτή η κίνηση που πρέπει να σημάνει πολλά για το ποδόσφαιρο μας. Για μας είστε και εσείς ΝΙΚΗΤΕΣ. 
2}Ο φίλαθλος κόσμος, ο οποίος ήταν εκατοντάδες άτομα και πραγματικά ήταν υπόδειγμα, υποστηρίζοντας ο καθένας την ομάδα του χωρίς μαλώματα.
3}Το χειροκρότημα στον επόπτη όπου μετά από σκάσιμο μιας κροτίδας δεν ένιωθε καλά. Αυτή η κίνηση έδειχνε ότι δεν ήταν κάτι σκόπιμο και ευχόμαστε περαστικά.
4}Τα παλικάρια μας που ακόμα μια φορά παλέψανε και μοχθήσανε και κατάφεραν να μας κάνουν να φύγουμε από το γήπεδο ικανοποιημένοι.
ΥΓ Τα λέμε το Σάββατο για έναν ακόμη τελικό!!
ΥΓ1 Η νίκη αφιερωμένη από τους παίκτες σε όλους τους φιλάθλους που σε αυτές τις δύσκολες στιγμές βοηθάνε με οποιοδήποτε τρόπο εισιτήρια , αυτοκίνητα, λαχεία.
ΥΓ2 Η νίκη στο πρόεδρο που μας καμαρώνει από κει ψηλά. Ο στόχος του και το όνειρο του αυτή η ομάδα να πρωταγωνιστεί στο καινούργιο της γήπεδο με τόσο πολύ κόσμο έχει εκπληρωθεί κρίμα που δεν είναι μαζί μας, ελπίζουμε να ναι περήφανος για μας!!!




Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη