Βασσάρας: Δεν είναι το καλύτερο περιβάλλον για να αναλάβεις την ελληνική διαιτησία χωρίς να φοβάσαι και να δέχεσαι πιέσεις


 «Δεν ήμουν ποτέ αρχιδιαιτητής στην Ελλάδα. Άλλαξα πολλά πράγματα στην αξιολόγηση και στην αυστηρή τήρηση των κανόνων. Το 2009 είχαν πει πολλοί ότι θα γίνονταν μια επανάσταση στην ελληνική διαιτησία» δήλωσε ο Κύρος Βασσάρας στην ΕΡΑΣΠΟΡ.«Στη Ρουμανία οι σχέσεις μου ήταν άριστες με την ομοσπονδία. Υπήρχε τεράστια εμπιστοσύνη και δεν υπήρχε ποτέ παρέμβαση στο έργο μου πρόσθεσε ο κ. Βασσάρας και αναφερόμενος για το τι πρέπει να συμβεί στη χώρας μας στο χώρο της διαιτησίας είπε:«Θα πρέπει να έρθει η ώρα που θα παίζουν περισσότεροι Έλληνες διαιτητές σε περισσότερα παιχνίδια πρώτα στην Ελλάδα. Αλλά θα πρέπει να υπάρχει κάποιος που θα έχει τον έλεγχο. Στην Ελλάδα έχουμε τους ανθρώπους που μπορούν να βοηθήσουν». 

«Μέσα από τα παιχνίδια σε μικρότερες κατηγορίες οι διαιτητές γίνονται καλύτεροι και έχουν πλέον την αποδοχή του κόσμου για να παίξουν σε μεγαλύτερη κατηγορία».  “Δεν είναι το περιβάλλον το καλύτερο για να αναλάβεις της διαχείριση της ελληνικής διαιτησίας χωρίς να φοβάσαι και χωρίς να δέχεσαι πιέσεις.”Τέλος, αναφερόμενος στην επαγγελματική διαιτησία τόνισε: “Όταν υπάρχει ποιότητα στην διαιτησία τότε θα μιλάμε για επαγγελματική διαιτησία.”

Πηγή: https://soccerplus.gr

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη