ΠΑΟΚ Κρηστώνης Κορυφαία ομάδα του 2022 της Ε.Π.Σ. Κιλκίς

 


ΠΑΟΚ Κρηστώνης Πρωταθλητής  Α1 Ε.Π.Σ. Κιλκίς 
Φιναλίστ Κυπέλλου  Ε.Π.Σ. Κιλκίς  
Άνοδος στην Γ Εθνική 
Συμμετοχή στο Κύπελλο Ελλάδος ( μέχρι την τρίτη φάση ) .   
Για την επιτυχημένη χρονιά της ομάδας της Κρηστώνης μίλησαν οι πρωταγωνιστές
.


Λάζαρος Ιωαννίδης : Πρόεδρος .
Πρώτα θα ήθελα να πω  ένα μεγάλο ευχαριστώ στο sport news kilkis για την ενημέρωση που προσφέρεις σε ολους εμάς που ασχολούμαστε με το τοπικό πρωτάθλημα και είναι η καθημερινότητα μας.
Πριν 4 χρόνια ανέλαβα  πρόεδρος με στήριγμα όλα τα νέα παιδιά του χωρίου ,  παίκτες  διοίκηση και παιδιά από το Κιλκίς που είναι στην διοίκηση και κάναμε ένα πλάνο να πάμε την ομάδα στην Γ Εθνική κατηγορία και να διεκδικήσουμε το κύπελλο Κιλκίς που δεν το έχουμε πάρει δυστυχώς έπειτα  από 6 χαμένους τελικούς , με τον χρόνο βλέπαμε μαζί με τον  Τονι και τον Κώστα τι έλειπε από παίκτες και το προσθέταμε έφτασε η σεζόν πέρυσι που είχαμε το καλύτερο ροστερ που είχε φτιάξει ποτέ η ομάδα του χωριού μας  και θεωρούσαμε ότι ήμασταν έτοιμη να διεκδικήσουμε τους δυο αυτούς τίτλους και την άνοδο στην Γ Εθνική αυτό ήρθε μετά από μια δύσκολή χρονιά με έναν πολύ καλό Απόλλων Ευρώπου σαν αντίπαλο για την διεκδίκηση του πρωταθλήματος σκληροτράχηλη ομάδα οπου στα μπαράζ μας έσπασε την έδρα και αναγκαστήκαμε να πάμε σε ουδέτερο παιχνίδι στο Πολύκαστρο που κερδίσαμε  στην παράταση.
Μέσα σε αυτόν τον χρόνο πήγαμε και στον τελικό κυπέλλου με την ομάδα της Αναγέννηση Πλαγίας τον οποίο χιάσαμε δυστυχώς από ομάδα Γ Εθνικής τότε η Αναγέννηση .
Ύστερα ήρθανε οι αγώνες μπαράζ που διεκδικήσαμε την άνοδο στην Γ Εθνική και βγήκαμε καλύτεροι τέταρτη  από ολους τους ομίλους αλλά δυστυχώς τα εισιτήρια ήταν τρία , για να έρθει έπειτα  από κάποιο χρονικό διάστημα μας ειδοποίησαν ότι υπάρχει μεγάλη περίπτωση να ανέβουμε στην Γ εθνική επειδή δεν είχε δηλώσει ο Τριπόταμος συμμετοχή .
Βεβαίως εμείς δεχθήκαμε και πλέον αγωνιζόμαστε στην Γ Εθνική  στον δεύτερο όμιλο.
Αλλά δυστυχώς  το ροστερ της ομάδας ήταν για να πρωταγωνιστήσει στην Α1 τοπική κατηγορία κάναμε κάποιες κινήσεις αλλά δεν έφταναν αυτό φάνηκε λόγω κόπωσης των παιδιών και τραυματισμών η ομάδα από την δεύτερη θέση στις 2 πρώτες αγωνιστικές  είναι στην τελευταία .
Τον Ιανουάριο θα γίνουν κάποιες σημαντικές κινήσεις οι οποίες θεωρώ με την υπόλοιποι διοίκηση ότι θα μας βοηθήσουν να μείνουμε στην Γ Εθνική κατηγορία....
Θα ήθελα να ευχηθώ ολόψυχα σε όλο τον κόσμο Καλά Χριστούγεννα  με υγεία .
Η γέννηση του Χριστού ας είναι το προμήνυμα για μια χρονιά διαφορετική, όμορφη, με λιγότερα προβλήματα και περισσότερες φωτεινές εικόνες.


Κώστας Ιωαννίδης : Γενικός Αρχηγός 
Η προσπάθεια που έγινε τα τελευταία χρόνια απέδωσε καρπούς το 2022 .
Ήταν μια συνολική προσπάθεια '' της Διοίκησης του Τεχνικού Επιτελείου των Ποδοσφαιριστών και του Κόσμου . '' .
Ότι κατακτήσαμε ήρθε βήμα βήμα την προπερασμένη χρονιά η ομάδα ήταν πρώτη και αήττητη μέχρι την διακοπή όλων των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων σε πανελλήνιο επίπεδο , δεν μας πτόησε αυτό , ανασυγκροτηθήκαμε τα βάλαμε κάτω και θέσαμε για μια ακόμη χρονιά στόχο τον πρωταθλητισμό .
Σίγουρα είμαστε ευχαριστημένοι και πιστεύουμε ότι πετύχαμε τους στόχους μας κατακτώντας σε πρώτη φάση το πρωτάθλημα  της Ε.Π.Σ. Κιλκίς και στην συνέχεια μέσο των μπαράζ πήραμε θέση που μας οδήγησε στην προαγωγή μας στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής .
Ως φιναλίστ του Κυπέλλου καταφέραμε να συμμετέχουμε για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας στο Κύπελλο Ελλάδος έχοντας ακουστεί το όνομα του ΠΑΟΚ Κρηστώνης σε τρείς κληρώσεις . 
Θέλουμε και πιστεύουμε ότι και την νέα χρονιά θα καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας  σίγουρα το 2022 ήταν η χρονιά του ΠΑΟΚ Κρηστώνης . 

Στάθης Κυριακίδης : Τερματοφύλακας και Αρχηγός του ΠΑΟΚ Κρηστώνης .
Η περσινή σεζόν ήταν ιδιαίτερη, ξεκίνησε εν μέσω πανδημίας και δεν ξέραμε πως θα εξελιχθεί και αν θα ολοκληρωθεί. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά παρ όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε και εμείς αλλά και όλες οι ομάδες.. 
Οι στόχοι μας ήταν οι ίδιοι ,πρωτάθλημα και άνοδος στην Γ' εθνική κατηγορία. Και τα καταφέραμε. Όλος ο οργανισμός που λέγεται ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ, παίκτες , προπονητές και διοίκηση δουλέψαμε πολύ σκληρά για να έρθει αυτό το αποτέλεσμα, παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο κι αυτό φάνηκε από την απήχηση που είχαμε από τον φίλαθλο κόσμο του νομού μας. 
Γεμίζοντας όλα τα γήπεδα που παίξαμε εντός και εκτός νομού στην διαδικασία των αγώνων μπαράζ.
Με την μεγάλη βοήθεια του κόσμου αλλά και την ποιότητα και την εμπειρία της ομάδας μας κοίταξα με στα ματιά όλες τις ομάδες που αντιμετωπίσαμε χωρίς να φοβηθούμε ονόματα και μπάτζετ κι αυτό βγήκε στο γήπεδο. Αυτό φάνηκε  στα αποτελέσματα και από τα σχόλια και τα συγχαρητήρια των αντιπάλων μας. 
Πιστεύω πως ανεβάσαμε το ποδόσφαιρο του νομού μας   στα μάτια τους. Το όνειρο μας έγινε πραγματικότητα και το ζούμε φέτος συμμετέχοντας στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής . 
Μια κατηγορία πολύ δύσκολη και πρωτόγνωρη για εμάς ..στόχος μας είναι να παραμείνουμε στην κατηγορία και θα παλέψουμε γι' αυτό μέχρι το τέλος. 
Το ξεκίνημα μας δεν ήταν το καλύτερο δυνατό και αυτό οφείλεται κυρίως στους τραυματισμούς βασικών  ποδοσφαιριστών μας. 
Η διακοπή πιστεύω θα μας βοηθήσει ώστε να αποθεραπευόταν και να επιστρέψουν και μαζί με κάποιες μεταγραφές που θα γίνουν να παλέψουμε όλοι μαζί για την σωτηρία.. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους πάνω απ' όλα με υγεία..!


Δημήτρης Ευθυμιάδης : Αμυντικό χαφ . 
Ο στόχος της ομάδα αυτά τα 4 χρόνια που είμαι στην Κρηστώνη ήταν ένας ( πρωτάθλημα - κύπελλο - και άνοδο στην Γ εθνική ) 
Η τελευταία χρονιά ξεκίνησε ιδανικά για μας αλλά στην πορεία είχαμε κάποιους τραυματισμούς και φτάσαμε να είμαστε στην 2η θέση για κάποιο διάστημα 
Παρόλα αυτά με δουλειά στην προπόνηση και πείσμα περάσαμε ξανά στην πρώτη θέση και μπήκαμε στα μπαράζ με την ομάδα του Ευρώπου και χρειαστήκαμε 2 παιχνίδια για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα 
Ο δεύτερος στόχος ήταν το κύπελλο το οποίο θέλει παρά πολύ να το κατακτήσει η ομάδα επειδή δεν το έχει κερδίσει ποτέ
Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να το πάρουμε χάνοντας στον τελικό από την Αναγέννηση πλαγιάς
Ο τρίτος στόχος ήταν η άνοδος στην Γ εθνική κάτι που δεν μπορέσαμε να καταφέρουμε στην διαδικασία τον μπαράζ ενώ είμασταν με το ένα πόδι στην άνοδο μέχρι το 87' λεπτό αλλά χάσαμε στο τέλος και μείναμε στην 4η θέση του ομίλου που δεν μας έδωσε το εισιτήριο για την άνοδο 
Το Κύπελλο Ελλάδος ήταν μια ωραία διαφήμιση και για την ομάδα αλλά και για τον νομό 
Καταφέραμε να περάσουμε στον πρώτο γύρο με τον Αετό Βαρβάρας στην διαδικασία τον πέναλτι 
Στον δεύτερο γύρο περάσαμε χωρίς να αγωνιστούμε 
Και στον τρίτο γύρο παίξαμε με τον Πανθρακικό που το παλέψαμε αλλά δεν καταφέραμε να περάσουμε στην επόμενη φάση χάνοντας 2-3 .


Χαράλαμπος Μαυροκεφαλίδης : Στόπερ MVP  του τελικού με τον Απόλλων Ευρωπού σκοράροντας στο 102ο λεπτό στην παράταση . 
Η περσινή σεζόν ήταν πολύ ιδιαίτερη ,για μένα ήταν η πρώτη χρονιά στον ΠΑΟΚ Κρηστώνης.
Η διοίκηση και οι συμπαίκτες μου με έβαλαν στο κλίμα και με έκαναν να νιώσω άνετα από την πρώτη μέρα .
Η χρόνια ξεκίνησε κατάλληλα με συνεχόμενες νίκες και ήμασταν μέσα κ στους 2 στόχους (κύπελλο και πρωτάθλημα ).παρ όλα αυτά η διακοπή των Χριστουγέννων δε μας έκανε καλό , διότι κάναμε "κοιλιά" την πιο κρίσιμη χρονικά στιγμή , αυτό κατά την γνώμη μου συντέλεσε στο να αποτύχουμε στον έναν από τους 2 στόχους που ήταν το κύπελλο , ωστόσο στο τέλος δικαιώθηκαν οι κόποι όλης της χρονιάς με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Γ Εθνική .
 

Γιώργος Ιωαννίδης : Μεσοεπιθετικός γηγενής Ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Κρηστώνης .
Μια χρονιά που ο στόχος της ομάδας ήταν το πρωτάθλημα το κύπελλο και η άνοδος στην Γ εθνική..
Ένα σύνολο πολύ ποιοτικό και με έναν άνθρωπο στο τιμόνι (Τόνι Γκονζάλες) στολίδι για τον νομό μας δεν θα μπορούσε  να μην έρθει η επιτυχία... Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να φέρουμε το κύπελλο του νόμου στο χωριό μας.. 
Ένας τίτλος που λείπει από την τροπαιοθήκη μας ευελπιστώ τα επόμενα χρόνια να το καταφέρουμε!!!Η χαρά η δική  μου είναι διπλή για την περσινή επιτυχία γιατί όπως γνωρίζεται είναι η γενέτειρα μου και η ομάδα που έκανα τα πρώτα μου βήματα στο ποδόσφαιρο!!!
 Ο φετινός στόχος δικός μου και της ομάδας είναι η παραμονή στην Γ εθνική και εννοείται το κύπελλο!!!



 Επιμέλεια: Νικόλαος Καζακίδης .

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη