NOVUS CUP Κ16 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ-Κ16 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1-0 28.12.2022.



 Όταν φτάνεις να κερδίζεις τα τμήματα υποδομής των μεγάλων ΠΑΕ της χώρας, μόνο ένα συναίσθημα κυριαρχεί! Αυτό της περηφάνιας! Νίκη με 1-0 για την Κ16 του Αλέξανδρου Κιλκίς επί του Παναθηναϊκού στο γήπεδο της Βάρης και τρία στα τρία στον όμιλο!
Κόντρα στον Παναθηναϊκό οι ποδοσφαιριστές των Αναστασιάδη και Δαϊλλίδη έδειξαν ότι δεν έχουν σε τίποτα να ζηλέψουν, αφού ήταν καλύτεροι στο γήπεδο, πιο ψυχωμένοι και στο τέλος δικαιώθηκαν!
Δίχως φάσεις το πρώτο ημίχρονο, με παιχνίδι στο κέντρο και δυνατές, αλλά αθλητικές μονομαχίες. Όλα έδειχναν πως θα κριθούν στις λεπτομέρειες και σε μια τέτοια στο 18’ του δευτέρου ημιχρόνου ο Γυριχίδης έβγαλε τρομερή μπαλιά στην πλάτη της άμυνας στον Κότσι και ο τελευταίος με ψύχραιμο πλασέ πέτυχε το γκολ.
Δύο λεπτά αργότερα ο Παναθηναϊκός είχε την μοναδική του φάση στο παιχνίδι με μακρινό σουτ στο οριζόντιο δοκάρι, και ο Αλέξανδρος είχε την ευκαιρία στο φινάλε και για δεύτερο τέρμα με χαμένο τετ-α-τετ του Δεσποινίδη. Όμως το 1-0 παρέμεινε μέχρι τέλους, και πλέον το επόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟ Καλυβίων το πρωί της Πέμπτης θα είναι το τελευταίο στον όμιλο.






Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη