ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ - ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ 3-0

23η Αγωνιστική 2ου Ομίλου Γ Εθνικής 
Γήπεδο ΠΑΟΚ Κρηστώνης 
ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ - ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ 3-0 

Το φιλμ του αγώνα .
Η ομάδα της Κρηστώνης μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα και πριν συμπληρωθεί το 1ολεπτό ο Αγαθαγγελίδης είχε το πρώτο σουτ που πέρασε ελάχιστα άουτ .
Στο 2ο λεπτό μεγάλη ευκαιρία απο τον Χατζηασλανίδη σε κενή εστία έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ και στο 3ο λεπτό το σουτ του ίδιου απέκρουσε ο τερματοφύλακας σε κόρνερ .
Απο το κόρνερ οτι δεν κατάφεραν οι επιθετικοί του ΠΑΟΚ το κατάφερε ο κεντρικός αμυντικός Σπύρος Ματετζίδης και με κεφαλιά στο 4ο λεπτό άνοιξε το σκορ .
Στο 12ο νέα κεφαλιά του Χατζηασλανίδη άουτ , αλλά στο 14ο ο επιθετικός της Κρηστώνης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του .
Στην συνέχεια η ομάδα του ΠΑΟΚ έριξε ταχύτητα ,( κράτησε δυνάμεις , εν όψη της δύσκολης εβδομάδας  , παιχνίδι εκτός με Καστοριά ) .
Στο δεύτερο ημίχρονο ένα όμορφο γυριστό του Χατζηασλανίδη στο 56ο λεπτό  αποκρούστηκε .
Στο 60ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σάββα  Χατζηασλανίδη διαμορφώθηκε το τελικό 3-0 .


ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ  (Παμπορίδης ) : Σακαλίδης, Ιωαννίδης, Ματεντζίδης, Μαυροκεφαλίδης, Χατζηλιάδης, Ευθυμιαδης, Αγαθαγγελίδης, Παυλίδης, Τσολακίδης, Μέτκαρης, Χατζηασλανίδης ΑΝΑΠ. Μωυσιάδης Κολα Ρουστεμ Καλλια Παπαδόπουλος Ιωαννίδης Γιουβατζόγλου Κυριακίδης Ρωμανίδης . 
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ : Μπεκτέσι, Τσακάλι, Τάρτας, Νγκο, Σάαρ, Βλησαρούλης, Δρόσος, Αναδολού, Ντάλλας, Γιαννακόπουλος, Γιαννάκος
.


Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη