Ο Τελικός Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Μακεδονίας .

 

Πλησιάζει ο καιρός που θα πρέπει να πραγματοποιηθεί ο τελικός κυπέλλου της ΕΠΣ Μακεδονίας καθώς στις πρώτες ημέρες του καλοκαιριού (2/6/2023) θα πρέπει να δηλωθεί ο κυπελλούχος της κάθε ένωσης στην ΕΠΟ.

Σε ότι αφορά την ΕΠΣ Μακεδονίας φιναλίστ είναι δύο ομάδες της Γ Εθνικής κατηγορίας, ο Καμπανιακός και ο Θερμαϊκός Θέρμης. Και οι δύο ομάδες τελειώνουν με τις υποχρεώσεις τους στις 30 Απριλίου σε ότι αφορά το πρωτάθλημα.

Ο Καμπανιακός όμως (όπως είναι το πιθανότερο και όλοι στη Θεσσαλονίκη εύχονται) θα συνεχίσει τους αγώνες του στα μπαράζ ανόδου για τη Super League 2. Αυτό περιπλέκει τα πράγματα καθώς πλέον δε θα υπάρχουν πολλές ημερομηνίες για τη διεξαγωγή του τελικού.

Έτσι η μόνη ημερομηνία είναι αυτή της 17ης Μαϊου. Και εκεί όμως υπάρχει ένα ερωτηματικό καθώς εκείνη την ημερομηνία είναι πολύ πιθανό να διεξαχθεί ο Τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας (ΠΑΟΚ-ΑΕΚ) και φυσικά είναι αδύνατο να διεξαχθεί και ο τελικός της ΕΠΣΜ.

Αν λοιπόν η ΕΠΟ ορίσει τον τελικό για την Τετάρτη 17 Μαϊου (μη ξεχνάμε ότι στις 21 Μαϊου θα γίνουν οι εκλογές) τότε ο τελικός της ΕΠΣ Μακεδονίας θα γίνει την Πέμπτη 18/5.

Σε ότι αφορά το γήπεδο πρόθεση (όπως άλλωστε δήλωσε και ο κ.Δημητριάδης) είναι να γίνει στη Τούμπα με εναλλακτική βέβαια αυτή του Καυτανζογλείου.

O Τελικός θα καλυφθεί τηλεοπτικά από την ORASI.TV και την EPSM.TV.

πηγή : INSPORT.GR 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη