Βασίλης Παμπορίδης Δηλώσεις για τον Τελικό .

 

Είμαστε ενθουσιασμένοι για τον τελικό του Μ. Σαββάτου, αν και εχθές, Μ. Τετάρτη αγωνιστήκαμε στην Καστοριά για το πρωτάθλημα σε ένα δύσκολο και δυνατό παιχνίδι, το αποτέλεσμα του οποίου μας δίνει την ελπίδα ότι και την επόμενη αγωνιστική σεζόν ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης θα αγωνίζεται στην Γ´ Εθνική. 
Ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης είναι μέσα και στους 2 μεγάλους στόχους. Σωτηρία στην Γ´ Εθνική και Τρόπαιο Κυπέλλου. 
Νιώθουμε καλά, παρόλο που υπήρχε κούραση από το χθεσινό  ματς, την οποία όμως την αντιμετωπίσαμε με τα σημερινά προπονητικά ερεθίσματα. 
Τον τελευταίο καιρό παίζουμε καλύτερα έχουμε αυτοπεποίθηση είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και το δείχνουν τα αποτελέσματα μας. 
Πάντα υπάρχει πίεση όταν παίζεις ένα Τελικό. 
Μας αρέσει η πίεση. 
Τίποτα δεν είναι εύκολο στο ποδόσφαιρο και στον αθλητισμό γενικότερα, αλλά για τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης είναι και ένα ραντεβού με την ιστορία, αφού αν γνωρίζω καλά στους προηγούμενους έξι που έλαβε μέρος δεν τα κατάφερε και ίσως έφτασε η ώρα. 
Ο τελικός του Κυπέλλου είναι μόνο ένα ματς. Σεβόμαστε τον Απόλλωνα Ευρωπού όπως σεβόμαστε κάθε αντίπαλο και όλα είναι ανοιχτά. Όταν παίζεις ένα τελικό πρέπει να μάθεις να παίζεις με την πίεση. Είναι μια πίεση που είμαστε συνηθισμένοι να παίζουμε με αυτή. Έχουμε μάθει να ζούμε με αυτή φέτος. Είμαστε  καλά προετοιμασμένοι και θέλουμε να κερδίσουμε το τρόπαιο. Θα είναι ένα πολύ καλό δώρο και επιβράβευση για την διοίκηση του συλλόγου και τους ανθρώπους που βρίσκονται από πίσω του. Θα τους δώσουμε κίνητρο για το μέλλον. 
Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε στον τελικό γιατί κάθε τελικός, για εμένα προσωπικά και υποθέτω για όλο τον φίλαθλο κόσμο τους ποδοσφαιριστές και όλους τους εμπλεκόμενους, είναι μια Γιορτή.
Εύχομαι να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι, να το ευχαριστηθούν οι φίλαθλοι που θα Παραβρεθούν στο γήπεδο, όπως εύχομαι και σε όλο τον υπόλοιπο Κόσμο .

 Καλή Ανάσταση & Καλό Πάσχα. 
Χρόνια πολλά με υγεία, ευτυχία και ειρήνη σε όλο τον κόσμο !

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη