Στάθης Στεφανίδης : Πετυχημένη Χρονιά . Το καλύτερο για την Ιστορία του Απόλλων στα μπαράζ .

Ο Στάθης Στεφανίδης μας μίλησε για την χρονιά του Απόλλωνα και την συμμετοχή του Απόλλων Ευρώπου  στα μπαράζ της Γ Εθνικής .

Η ποδοσφαιρική χρόνια που μας πέρασε δεν μπορεί παρά να χαρακτηριστεί ως απόλυτα επιτυχημένη. 

Ήταν ένα ταξίδι που προορισμό δεν είχε μόνο την Ιθάκη αλλά και την κατάκτηση δυο κυπέλλων, με πιο σπουδαίο αυτό του Κυπέλλου απέναντι στην ομάδα της Κρηστώνης που τυγχάνει να αγωνίζεται στην Γ Εθνική κατηγορία. 

Από την άλλη η κατάκτηση του πρωταθλήματος, ήταν ένα γεγονός το οποίο θα μείνει χαραγμένο στις μνήμες όλων, καθώς ήλθε με το πιο απρόσμενο τρόπο, με το αήττητο. Δημιουργήσαμε μια ομάδα με μέταλλο, χαρακτήρα και σε συνδυασμό με το πηγαίο ταλέντο των ποδοσφαιριστών καταφέραμε να φτάσουμε στην κορυφή. 
Στην προσπάθεια αυτοί συνέβαλλαν πολλοί. 

Ιδιαίτερη μνεία θα ήθελα να κάνω όμως στον κ. Κικίρη Δημήτρη, που ήταν ο λόγος του ερχομού μου, ως προπονητής στον Απόλλωνα Ευρωπού. Ήταν αυτός που με στήριξε από την αρχή μέχρι το τέλος και με πίστεψε όσο άλλος κανείς με αποτέλεσμα να κάνουμε το double. 

Όσον αφορά τους αγώνες μπαράζ θα ήθελα να αναφέρω ότι θα δουλέψουνε σκληρά με σοβαρότητα και επαγγελματισμό για να αγωνιστούνε στα επόμενα παιχνίδια. 

Άλλωστε το επιτάσσει η ιστορία της ομάδας. 
Εν κατακλείδι θα ήθελα να ευχηθώ υγεία σε όλους τους ποδοσφαιριστές ανεξάρτητου ομάδας και να τους ευχηθώ τα καλύτερα εν όψη νέας σεζόν.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη