Γιάννης Δαλιανόπουλος Σταθερή Αξία - Ακόμη μια σεζόν από τους κορυφαίους του Απόλλων .


Sport News Kilkis :
  Μια ακόμη πετυχημένη χρονιά έκλεισε για το Γιάννη Δαλιανοπουλο .
Γιάννης Δαλιανόπουλος : Μια πετυχημένη και πολύ δύσκολη χρονιά έφτασε στο τέλος της αφού καταφέραμε να εκπληρώσουμε τον στόχο της ομάδας. Το θετικό που έχουμε σαν ομάδα και μας βοηθάει να ανταπεξέλθουμε όλοι μαζί στις δυσκολίες της κατηγορίας είναι ότι ήμασταν από την αρχή μέχρι το τέλος μια οικογένεια ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο. 



Sport News Kilkis : 
Πως είδες το φετινό πρωτάθλημα της S.L.2 - Ο Απόλλων έστω και δύσκολα τα κατάφερε  .
 Γιάννης Δαλιανόπουλος : Ήταν ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα όπως είδαμε ειδικά για τις ομάδες που πηγαίνανε για σωτηρία αφού μέχρι και την τελευταία αγωνιστική πάλευαν 4 ομάδες για να κρατηθούν στη κατηγορία.


Sport News Kilkis : Από την αρχή φάνηκε ότι ο Πανσερραϊκός είναι το αφεντικό, ήταν δίκαια ο πρωταθλητής στο Βόρειο όμιλο? 
Γιάννης Δαλιανόπουλος : Ο Πανσερραϊκός από την αρχή πολύ σωστά φάνηκε ότι θα έχει πρωταγωνιστικό ρôλο στο πρωτάθλημα, είχα πολύ μεγάλο βάθος στο ρόστερ του και κατάφερε να πάρει παιχνίδι με παιχνίδι μια πολύ καλή απόσταση από τους υπόλοιπους διεκδικητές. Εγώ θα πω προσωπικά ότι περίμενα τον Ηρακλή να είναι διεκδικητής μέχρι το τέλος, ήταν από τις ομάδες που έπαιζαν κυριαρχικό ποδόσφαιρο ειδικά από την μέση και μπροστά !


Sport News Kilkis : Ποιοι είναι οι στόχοι του Δαλιανόπουλου την επόμενη μέρα. 
Γιάννης Δαλιανόπουλος : Σίγουρα τώρα χρειαζόμαστε ξεκούραση για να ηρεμήσουμε γιατί τελείωσε μια πολύ κουραστική χρονιά από όλες τις απόψεις, οι στόχοι σίγουρα για κάθε ποδοσφαιριστή είναι να φτάσει στο καλύτερο επίπεδο και αυτό δεν είναι άλλο από την Α’ Εθνική και για να επιτευχθεί αυτό χρειάζεται πολύ δουλειά. Όπως ξέρετε και εσείς φέτος τελείωσε το συμβόλαιο μου με την ομάδα του Απόλλων και πρέπει σιγά σιγά να ξεκινήσω τις διαπραγματεύσεις για την επόμενη σεζόν διότι δεν θα είναι αρκετός ο χρόνος ξεκούρασης .


Sport News Kilkis :  Ευχαριστώ πολύ - Καλή επιτυχία  .
Γιάννης Δαλιανόπουλος : Κι εγώ σας Ευχαριστώ . 





.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη