ΦΣ Κοζάνης: Νικήτρια η κοινωνία .

 ΦΣ Κοζάνης: Νικήτρια η κοινωνία, στο Τουρνουά Ποδοσφαίρου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών στην Κοζάνη .


Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών και της Διακίνησης τους, η Διεύθυνση Αστυνομίας Κοζάνης συνδιοργάνωσε με το Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) Δυτικής Μακεδονίας, τους -5- Δήμους της Π.Ε. Κοζάνης και την Ε.Π.Σ. Κοζάνης τουρνουά ποδοσφαίρου, τη Δευτέρα το απόγευμα, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κοζάνης, με κεντρικό μήνυμα των ποδοσφαιρικών αγώνων «Κόκκινη Κάρτα στα Ναρκωτικά .… Σκόραρε στη Ζωή»
Στο τουρνουά ποδοσφαίρου συμμετείχαν η ποδοσφαιρική ομάδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης, οι ομάδες από τους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (Κοζάνης, Εορδαίας, Σερβίων, Βοΐου και Βελβεντού), η ομάδα του Σύλλογου Εκπαιδευτικών Κοζάνης και η ομάδα μας Φ.Σ. Κοζάνης.
Τους αγώνες παρακολούθησαν παιδιά των ακαδημιών ποδοσφαίρου της Π.Ε. Κοζάνης στα οποία διανεμήθηκαν αναμνηστικά μπλουζάκια από την Τοπική Διοίκηση Κοζάνης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (Ι.Ρ.Α.) και προσφέρθηκαν ατομικά κεράσματα από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κοζάνης.
Σκοπός της δράσης αυτής είναι να συμβάλει στην ευαισθητοποίηση της νεολαίας μέσω της πρόληψης, για τις επιπτώσεις από τη χρήση των ναρκωτικών ουσιών και των εξαρτήσεων, καθώς και τις αξίες του αθλητισμού.
Νικήτρια του τουρνουά (εάν υπάρχει νικητής σε μια τέτοια κοινωνική δράση, γιατί όλοι είναι νικητές), αγωνιστικά αναδείχθηκε η ομάδα μας ΦΣ Κοζάνης, η οποία κέρδισε στον τελικό στην διαδικασία των πέναλτι, την ομάδα του Δήμου Σερβίων.
Η Διοίκηση του ΦΣ Κοζάνης συγχαίρει τους διοργανωτές αυτής της πρωτοβουλίας, όπως όλους όσους συμμετείχαν και παρακολουθήσαν το τουρνουά, υγεία και δύναμη και του χρόνου εύχεται να επαναληφθεί η πρωτοβουλία με ακόμη περισσότερες συμμετοχές. Κάθε προσπάθεια που στοχεύει στην βοήθεια και την ευαισθητοποίησης των συμπολιτών μας και ειδικά με την ενεργή συμμετοχή των παιδιών και των αθλητών, θα είμαστε πάντα αρωγοί και θα υπάρχει η στήριξη από την ομάδας μας!
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη