Ανέστης Τιτενίδης ο Τεχνικός Διευθυντής του Καμπανιακού μας μίλησε για την επιτυχία της ομάδας


Spor News Kilkis : Συγχαρητήρια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ( 1ου ομίλου Γ Εθνικής ) και την άνοδο στην Super League 2 . 
Ανέστης Τσιτενίδης : Ευχαριστώ για τα συγχαρητήρια .


Spor News Kilkis :  Πέρυσι τέτοια εποχή είχατε πετύχει το ίδιο με τον Αγροτικό Αστέρα όμως εξωαγωνιστικά  θέματα στάθηκαν εμπόδιο στην ομάδα να αγωνιστεί στην Super League 2 . 
Ανέστης Τσιτενίδης : Πέρσι ήταν μια χρονιά που τερματίσαμε πρώτοι στον όμιλο και βγήκαμε από την διαδικασία  των μπαράζ στην Super League 2 .
Μέσα στων αγωνιστικό χώρο είμασταν από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα 
Δυστυχώς για ένα πραγματικά παράλογο λόγο η ομάδα δεν μπόρεσε να παίξει στην Super League 2 .


Spor News Kilkis : 
 Υπάρχει μυστικό στην φετινή επιτυχία του Καμπανιακού που ήταν νεοφώτιστος στην Γ Εθνική ? Είχε κερδίσει την άνοδο από τα μπαράζ των Πρωταθλητών των Ενώσεων .
Ανέστης Τσιτενίδης :
Η φετινή άνοδος με την ομάδα του Καμπανιακού ήταν πιο δύσκολη από την περσινή γιατί πρόκειται για μια νεοφώτιστη ομάδα στην Γ Εθνική και πολλές ομάδες στην αρχή μας είχαν ότι πάμε να σωθούμε 
Η οργάνωση και η θέληση για πρωταθλητισμό όμως που είχε η ομάδα τα έκανε αρκετά εύκολα τα πράγματα μένοντας από την αρχή στην πρώτη θεση της βαθμολογίας και μετά μπαράζ ανόδου να λένε όλοι πλέον ότι πρόκειται για την καλύτερη ομάδα .


Spor News Kilkis :
 Οι στόχοι του Καμπανιακού στην Super League  2 την νέα ποδοσφαιρική χρονιά . 
Ανέστης Τσιτενίδης :
Παίζοντας μετά από 46 χρόνια ξανά στην δεύτερη την τάξη κατηγορία στην Ελλάδα  θέλουμε να παρουσιάσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα και νοικοκυρεμένη .
Μέσα από την ηρεμία που βγάζει διοικητικά η ομάδα και με μπροστάρη τον πρόεδρο θα μιλήσουμε για τον στόχο σε λίγες ημέρες . 


Spor News Kilkis :
  Ευχαριστώ πολύ καλή συνέχεια .
Ανέστης Τσιτενίδης :
Και εγώ ευχαριστώ για την φιλοξενία .



Ο Ανέστης Τσιτενίδης είναι κάτοχος διπλώματος  UEFA A , ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στον  Αγροτικό Αστέρα εν συνεχεία στον Αία Ευόσμου στον Μακεδονικό Γέφυρας  και στον Κεραυνό  Αγίου Παύλου .
Ως Προπονητής στον Κεραυνός Αγίου Παύλου  , Αγροτικό  Αστέρα Κ20 και για δυο χρονιές στην πρώτη ομάδα , στον Αία Ευόσμου , 4 χρόνια στον ΠΑΟ  Κουφαλίων .
 Ως Τεχνικός διευθυντής , 2 χρονιές στον Αγροτικό  Αστέρα και τώρα στον Καμπανιακό . 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη