Άρης Πετεινού : Προετοιμάζεται για την 1η συμμετοχή στην Γ Εθνική

 Αντίστροφη μέτρηση στον Άρη Πετεινού για την 1η του επίσημη προπόνηση στην παρθενική του συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ! Εθνικής. Η ομάδα «τρέχει» τον προγραμματισμό της, έχει προχωρήσει πολύ τις συζητήσεις με παίκτες που θα ανακοινωθούν σύντομα, ενώ έχει παρουσιάσει την νέα της εμφάνιση από την Zeus sports, αλλά και τις κάρτες οικονομικής ενίσχυσης που με 50 € δίνουν την δυνατότητα ελεύθερης εισόδου σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του.


“Σε μια εποχή που το ποδόσφαιρο τις περιοχής μας αναζητά την ταυτότητά του, η ομάδα μας διασφαλίζει με την παρουσία της την εκπροσώπηση της Ξάνθης στην 3η κατηγορία του ποδοσφαίρου.

Η προσπάθειά μας θα αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη αξία και δυναμική με την παρουσία των φιλάθλων δίπλα στους αθλητές μας.

Γίνε συμμέτοχος στη δράση με την κάρτα οικονομικής ενίσχυσης φιλάθλου που θα σου δώσει την δυνατότητα να παρακολουθήσεις τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας. Στην ουσία όμως αναζωπυρώνεις την προσπάθεια του Συλλόγου, που με βάση την υποδομή του, τους Ξανθιώτες αθλητές μικρών ηλικιών, επιθυμεί την ενδυνάμωση του τοπικού ποδοσφαίρου. Στην Ξάνθη το ποδόσφαιρο είναι κάτι παραπάνω από ένα άθλημα. Και είμαστε εδώ να το στηρίξουμε. Με σένα συμπαίκτη! Σε περιμένουμε!” αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ομάδας.

xanthi-sport.gr

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη