Έναρξη προετοιμασίας για Άρη Αβάτου . 7η χρονιά στην Γ Εθνική .

Σήμερα το απόγευμα (19:00) ο Άρης Αβάτου ξεκινάει την 7η προετοιμασία του για την Γ! Εθνική. Διαδοχικές παρουσίες για μία ομάδα που ήρθε για να μείνει στο ξανθιώτικο ποδοσφαιρικό στερέωμα – κι όχι μόνο – που συνεχίζει αδιαλείπτως να γράφει την δική της ιστορία με… ανοδική τάση.
Θυμηθείτε τις βαθμολογίες του 2018, του 2019, του 2020, του 2021, του 2022, του 2023, πρωταθλήματα στα οποία συμμετείχε ο Άρης.
Με τη φετινή σεζόν ισοφαρίζει τις σερί παρουσίες – πάντα σ’ αυτή την κατηγορία – του Ορφέα Ξάνθης και θέλει να συνεχίσει να βρίσκεται όσο πιο ψηλά μπορεί, έχοντας κάποιες “βασικές αρχές”, όπως είναι η Διοίκησή του Ηλία Κοτόπουλου και των συνεργατών του, που εδώ και χρόνια εργάζεται σκληρά και “πληρώνοντας” τα όποια λάθη έχει πετύχει να κάνει γνωστό τον Άρη Αβάτου στο πανελλήνιο και μέσω του κυπέλλου, αλλά πάντα “φιλοξενούμενη” σε διαφορετικές έδρες.
Και φέτος θα χρησιμοποιήσει το γήπεδο της Φελώνης για τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο Άρης Αβάτου ενώ οι προπονήσεις θα γίνονται στο γήπεδο των Βαφεΐκων, το οποίο έχουν αναμορφώσει και συντηρήσει οι άνθρωποι της ομάδας.
Αγωνιστικά για άλλη μία χρονιά γενικός αρχηγός είναι ο Χρήστος Γκράνας, ενώ ο Κώστας Μπεδρελής παραμένει στο τιμόνι της ομάδας για να συνεχίσει το έργο του “κρατώντας” έναν γερό κορμό από το περσινό σύνολο. Ένας Άρης που πέρσι είχε τερματίσει στην 7η θέση της βαθμολογίας με 41 βαθμούς (μαζί με τον Νέστο Χρ.) με τις 13 νίκες τις ισάριθμες ήττες και τις μόλις δύο ισοπαλίες. Πέρσι είχε σημειώσει 29 γκολ και είχε δεχθεί 35 κι αν βρει τις λύσεις επιθετικά, μπορεί να ελπίζει σε ακόμη καλύτερη πορεία.
Νέα προσθήκη υπάρχει στη θέση του βοηθού προπονητή και γυμναστή με την παρουσία του Ξανθιώτη Γιώργου Καζάκου πρώην παίκτη της Θαλασσιάς, που έχει εργαστεί ως γυμναστής εργάστηκε στην Βιστωνίδα αλλά και στην ομάδα στίβου του Διομήδη, ενώ παραμένει και ο Στέλιος Μπούκας στη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων.
Ο Άρης Αβάτου μέχρι στιγμής έχει ανακοινώσει τις ανανεώσεις συνεργασίας με τους παρακάτω παίκτες:
Κουτσούμπας Βασίλης
Τσάπαρης Ευθύμης
Ψεμματάς Γιώργος
Λεωντσάκος Γιάννης
Κοτόπουλος Νεκτάριος
Θεοδοσιάδης Γιώργος
Βασιλάκης Ηρακλής
Παπαχρήστου Αχιλλέας
Καραμανίδης Αλέξανδρος
Θεοδωρόπουλος Δημήτρης
Σερκάν Αϊβαλή
Ιωαννίδης Άγγελος 
Ισπυρλίδης Μηνάς
Μπαμπαλής Τάσος
Κοντογιαννίδης Κλέαρχος
Χασάνογλου Σιμάρ
Μουξιός Γιάννης
Στην σημερινή πρώτη προπόνηση (19:00) αναμένεται να είναι και τρεις νέοι παίκτες οι οποίοι αναμένεται να ανακοινωθούν επίσημα από τον Άρη, ενώ θα υπάρχουν και οι απουσίες των ποδοσφαιριστών που είναι φοιτητές καθώς αναμένονται τις επόμενες μέρες στην Ξάνθη.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη