Ανακοίνωση του Πιερικού .

 

Σε συνέχεια της τελευταίας μας ανακοίνωσης και πρώτης για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024, θα θέλαμε να ενημερώσουμε στους αγνούς φιλάθλους μας, τους υποστηρικτές μας και τους χορηγούς μας, ότι ο σχεδιασμός συνεχίζεται καθημερινά για τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής και ισχυρής ομάδας και για την φετινή ποδοσφαιρική χρονιά. Αυτό επιβάλλει άλλωστε το όνομα και η ιστορία του συλλόγου μας.
Τεχνικός διευθυντής, προπονητής και Δ.Σ., κατάφεραν συντονισμένα να κρατήσουν στην ομάδα το μεγαλύτερο μέρος του βασικού της κορμού, επάνω στο οποίο θα «χτιστεί» το ρόστερ της επόμενης ομάδας μας (μετά από πολλά χρόνια αυτό αφού κάθε καλοκαίρι έφευγαν 25 και ερχόντουσαν άλλοι 25). Αυτοί που κρίθηκαν ικανοί και χρήσιμοι στην δημιουργία του επόμενου και φέτος δυνατού Πιερικού, παραμένουν και θα συνεχίσουν να φοράνε την φανέλα με το Π στο στήθος. Θα πλαισιωθούν από τις νέες μεταγραφές που ολοκληρώθηκαν ή θα ολοκληρωθούν και άμεσα θα ανακοινωθούν. Σημαντική η παραμονή και αρκετών ταλαντούχων νεαρών που έχουν παρόν και μέλλον στην ομάδα μας!
Με έκπληξη παρακολουθούμε να «αρμενίζουν» στους κόλπους του διαδικτύου κείμενα από «παράγοντες-κομήτες» οι οποίοι πέρασαν τα πέτρινα χρόνια της απαξίωσης απο την διοίκηση του συλλόγου μας και κυριολεκτικά δεν …ακούμπησαν. Άνθρωποι που «είδαν το φως ανοικτό και μπήκαν» σε περιόδους που κυριολεκτικά πλήγωσαν το κύρος, το όνομα και την ιστορία του συλλόγου μας. 
Ο Πιερικός έχει πρόεδρο, έχει διοίκηση και έχει ικανούς ανθρώπους που στελεχώνουν το επιτελείο του. Ας μας πούν κι αυτοί που μιλάνε για τον σημερινό Πιερικό, ποιοι είναι ιστορικά για τον σύλλογο μας και σε ποιόν χάρτη του ποδοσφαίρου υπάρχουν.
Κατανοούμε την ανησυχία των αγνών μας φιλάθλων που διαχρονικά στηρίζουν και βρίσκονται στο πλευρό της ομάδας μας. Υποσχόμαστε πως όπως την χρονιά που πέρασε, έτσι και αυτή τη χρονιά η ομάδα μας δε θα είναι όπως στο πρόσφατο παρελθόν σάκος του μποξ για κανέναν. Όπως κύλησε η περσινή χρονιά με αξιοπρέπεια και σεβασμό απέναντι σε αυτό που εκπροσωπούμε, έτσι και φέτος θα κάνουμε τα πάντα για να πάμε ακόμη καλύτερα και να είμαστε περισσότεροι ανταγωνιστικοί.
Κρατάμε τα θετικά της περασμένης περιόδου και συνεχίζουμε στη δημιουργία της ομάδας που έχει έρθει σε συμφωνία κρατώντας το μισό της περσινό ρόστερ, με παίκτες που κατέχουν την «μερίδα του λέοντος» σε συμμετοχές, την ποδοσφαιρική χρονιά που πέρασε.
Με χαρά ανακοινώνουμε την συμφωνία της ομάδας μας για ανανέωση της συνεργασίας μας με τρία από τα βασικά στελέχη της.
 Μάριος Χατζηκωνσταντίνου, Στέφανος Κραγιόπουλος και Γιώργος Δεληγιάννης, θα φοράνε και φέτος την ιστορική φανέλα του Πιερικού μας.
Οι επαφές συνεχίζονται και στον μεταγραφικό ορίζοντα, με παίκτες που θα ενισχύσουν το υπάρχων έμψυχο υλικό και θα δημιουργήσουν ένα ισχυρό και ανταγωνιστικό σύνολο!
Σύντομα τα νεώτερα!

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη