Ανανεώσεις στον Ορέστη Ορεστιάδας


 Ο Μ.Γ.Σ ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασία του με τον 24χρονο Χρήστο Πεταλωτή.

Ο Χρήστος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Skoda Xanthi K17 και Κ20, Εθνικό Αλεξανδρούπολης στη Γ' Εθνική, Beckumer SV 4η κατηγορία Γερμανίας, Άρη Λεμεσού Β' Κύπρου, Ζάκυνθο Γ' Εθνική.
Ο Χρήστος μετά την ανανέωση του συμβολαίου του δήλωσε:
Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω στην ομάδα του Ορέστη. Ελπίζω σε μία καλή και αξιόλογη πορεία στην Γ' Εθνική και να πετύχουμε τον κύριο στόχο μας που είναι η παραμονή σε αυτή την κατηγορία.
Χρήστο σου ευχόμαστε μία χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες!!
 
Ο Μ.Γ.Σ ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την δεύτερη ανανέωση συμβολαίου για σήμερα, αυτή του 25χρονου Γιάννη Χριστοφορίδη.
Ο Γιάννης στο παρελθόν προέρχεται από τις ακαδημίες του Ποντιακού Αλεξανδρούπολης και έχει αγωνιστεί στην ΠΑΕ Πανθρακικός, ΠΑΕ Πανσερραϊκός, Εθνικός Γαζώρου, ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΡΠΕΡΗΣ, Θρακικός Μητρουσίου και Αλεξανδρούπολη FC.
Ο Γιάννης μετά την ανανέωση του συμβολαίου του δήλωσε:
Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και την ευκαιρία που μου προσφέρει να συνεχίσω να αναπτύσσομαι ως ποδοσφαιριστής.
Είμαι αποφασισμένος να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου στο γήπεδο και να συνεισφέρω στην επιτυχία της ομάδας μας στην νέα κατηγορία ,με την υποστήριξη φυσικά των οπαδών μας, πιστεύω ότι μπορούμε να πραγματοποιήσουμε μεγάλα πράγματα.
Ευχαριστώ ξανά όλους για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή τους. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα ποδοσφαιρική σεζόν και να συνεχίσουμε να κατακτούμε νέες επιτυχίες.
Υ.Γ. Ευχαριστώ πολύ τον Παναγιώτη Μυλωνά για την συνεργασία που είχαμε πέρσι και την εμπιστοσύνη που με έδειξε.
 
Ο Μ.Γ.Σ ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΆΔΑΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον 24χρονο Αθανάσιο ( Νάσο) Ασπιώτη.
Ο Νάσος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί Κ17 Πανθρακικού ΑΕ ΣΠΆΡΤΗ ΠΑΕ Β ΕΘΝΙΚΉ, ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΌ,ΠΑΣ ΚΌΡΙΝΘΟΣ, ΣΠΆΡΤΗ Γ ΕΘΝΙΚΉ,ΈΝΩΣΗ ΠΕΛΛΑΝΑΣ Γ ΕΘΝΙΚΉ,ΠΑΝΓΥΘΕΙΑΤΙΚΟ.
Ο Νάσος μετά την ανανέωση της συνεργασίας του δήλωσε:
Πολύ χαρούμενος που ανανέωσα στην οικογένεια του Ορέστη θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου να πάμε και να κρατήσουμε την ομάδα ψιλά εκεί που της αξίζει .

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη